up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Osprey
360

Osprey Sylva 12L

Osprey Sylva 12L

plus
  • 360Osprey Sylva 12L
  • Play videoOsprey Sylva 12L
  • Osprey Sylva 12L
  • Osprey Sylva 12L

Osprey Sylva 12L

Tuotekuvaus Osprey Sylva 12L

Air Con Mukana. Sylva-sarjamme ovat kevyempiä, kevyempiä ja nopeampia kuin koskaan aikaisemmin, ja niissä on vaikuttava naisten erityinen istuvuus. Sylva 12 -laitteessa on AirSpeed ™ -suojajärjestelmä ja LightWire ™ -runko, joka vie ilmanvaihdon seuraavalle tasolle ja jossa on innovatiivinen avoin ike, jolla edistetään maksimaalista ilmavirtaa pitkin takaa. Varustettu ilmastoidulla BioStretch ™ -valjaalla, joka lisää ilmavirtaa; jopa kuumimmillaan, vaelluksilla tai poluilla voit nauttia uskomattomasta ilmanvaihdosta ja kuorman vakaudesta. Pakkauksen ja LidLock ™-pyöräilykypärän kiinnikkeen virtaviivainen profiili tekee siitä ihanteellisen ratsastajille, jotka etsivät tehokasta ja ketterää ratkaisua, joka kuljettaa pyydystään, kun taas tilavat taskut ja omistettu hydratointiholkki varustavat tämän pakkauksen työkaluilla, jotka ovat todellinen moniammatillinen ammattilainen . AJ Zip-etupaneelin avulla pääset helposti käyttöösi, kun taas hihna-hihna tarjoaa vakautta nopean liikkeen aikana. Sylvan takajärjestelmä tarjoaa myös vaikuttavan naisten erityisvaatimuksen, jossa on ergonomisesti muotoiltu valjaat, ike ja takapaneeli.

Sylva 12 on kokoelman keskikoko, jossa on tilaa lämpimälle päivälle. Stretch mesh-taskut tarjoavat erinomaisen paikan pehmeisiin pulloihin tai vesipulloihin ja naarmuuntumaton elektroniikkatasku mahdollistaa puhelimen, aurinkolasien tai GPS: n turvallisen kuljetuksen. Sylva on myös yhteensopiva Hydraulics ™ -varastojemme kanssa ja siinä on rintalastan solki, jossa on magneetti. Heijastava grafiikka, LED-valaisimen kiinnityspiste ja integroitu High Vis -kasvoverho lisäävät näkyvyyttäsi pimeässä poluilla tai teillä.

Ominaisuudet:

AirSpeed ™ tuuletettu trampoliini ripustettu mesh takapaneeli

Yhteensopiva Hydraulics ™ LT -varaston kanssa

Suunniteltu naisille

Etupaneelin järjestäjän tasku

Edessä oleva venytystasku

Integroitu ja irrotettava korkealla sateensuoja

Sisäinen hydratointiholkki

Sisäisen avaimen kiinnitysklipsi

Pyöräkohtaisia työkaluja ja varaosia koskeva sisäinen järjestäjä

LED-valon kiinnityspiste

LidLock ™ pyöräilykypärän kiinnitys

Kevyt reuna-kehys

Heijastava grafiikka

Sivun puristusnauhat

Sternum-hihnan solki magneetilla

Venytä etutaskua

Stretch mesh sivutaskut

Vetoketjullinen naarmuuntumaton aurinkolasit ja elektroniikkatasku

Tekniset tiedot:

Paino: 0,74 kg

Suurimmat mitat (cm): 46 (l) x 27 (w) x 23 (d) Pääkangas: 100D Nylon Honeycomb


Tunnetko jo kaikki Osprey Sylva 12L:n ominaisuudet? bikeinn:ssa, valikoimme pyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Laukuttuotteita, tsekkaa koko Reput valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Osprey, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien pyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Osprey Sylva 12L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kapasiteetti

-

Se sopii enemmän kuin mitä silmä näkee, eikä se painaa mitään.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up