up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pearl izumi

Pearl izumi Road Lite Overshoes

plus
  • Play videoPearl izumi Road Lite Overshoes
  • Pearl izumi Road Lite Overshoes

Pearl Izumi Road Lite Overshoes

Tuotekuvaus Pearl izumi Road Lite Overshoes

Pearl Izumi klassikko! Olemme parantaneet kevyitä ja suojaavia PRO Barrier Lite -kengänpäällysteitä vuodelle 2014 vetoketjulla takaosan sulkemisella luokan johtavaan aerodynaamiseen. Jopa kilpaurheilijat nauttivat suojauksesta PRO Barrier Lite -kengänpäällysteillä viileässä, tuulisessa säässä ylimääräisen nopeuden lisäksi, jolla on todistettu aerodynaamisuus.

Ominaisuudet:

PRO Barrier Lite -kangas antaa kevyelle tuulisuojalle ja vedenpitävyydelle

Aerodynaamista testattu tuulitunneli

Vetoketjullinen takakansi parantaa istuvuutta ja luokan johtavaa aerodynamiikkaa

Suositellaan tiekengille, jossa on ulkopuoliset lukitukset

Tekniset tiedot:

64% nailonia

17% polyuretaania

15% polyesteriä

2% cordura nylon

1% elastaania

1% kevlar aramidi

Hoito:

Käytä yksinkertaisia ​​puhdistusaineita ilman lisäaineita:

Älä koskaan käytä puhdistusaineita kankaan pehmennysaineilla, hajusteilla tai muilla lisäaineilla. Yleinen nyrkkisääntö on yksinkertaisempi, sitä paremmin. Monet detergentit, joissa on lisäaineita, jättävät "pinta-aktiiviset aineet" taakse kankaan kuiduille, jotka estävät teknisen suorituskyvyn. Tyypillisesti parhaiden käytettävien pesuaineiden nimissä on "Clear" tai "Free". Älä suihkuta pesuainetta suoraan vaatteisiin, laita se aluslevyyn ensin, kun aloitat veden. Jos jokin ei toimi toiminnallisesti, mutta ei likainen, yritä huuhdella se kahdesti lämpimään kuumaan veteen. Tämä auttaa eroon haitallisista pinta-aktiivisista aineista.

Lue hoitosisällön nimi:

Vaatteenne sisäpuolella tai äänikortilla on ohjeita kyseisen yksittäisen kappaleen hoitamisesta. Vaatteissa tämä tulee olemaan sivusaumaa tai takaystävää etikettiä. Seuraa näitä ohjeita. Käytä hienompaa kankaita "hellä" -sykliin. Sulje kaikki vetoketjut, kiinnitä käsineet "koukku- ja silmukka" sulkimet

Kuivainta voi käyttää huolellisesti:

Jos käytät kuivainta, käytä alempaa / lämpimää lämpöä (ÄLÄ käytä kaupallista kuivaajaa tai "kuuma" -asetusta). Tämä palauttaa usein kudoksen ja auttaa vesi- ja tuulenpurkaamisominaisuuksia. Jos epäilet, ripusta vaatteet kuivumaan.


Jos etsit korkealaatuisia Päällyskengät tuotteita, siinä tapauksessa Päällyskengät täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Pearl izumi Road Lite Overshoes:a, jonka tämänhetkinen hinta on 42.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Pearl izumi Road Lite Overshoes:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Pearl izumi Road Lite Overshoes

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvin lämmin

-

Helppo asentaa ja pidän väreistä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up