`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Pearl izumi

Pearl izumi Road Lite Shoecovers

  • Pearl izumi Road Lite Shoecovers
  • Pearl izumi Road Lite Shoecovers

Pearl Izumi Road Lite Shoecovers

Tuotekuvaus Pearl izumi Road Lite Shoecovers

Pearl Izumi klassikko! Olemme parantaneet kevyitä ja suojaavia PRO Barrier Lite -kengänpäällysteitä vuodelle 2014 vetoketjulla takaosan sulkemisella luokan johtavaan aerodynaamiseen. Jopa kilpaurheilijat nauttivat suojauksesta PRO Barrier Lite -kengänpäällysteillä viileässä, tuulisessa säässä ylimääräisen nopeuden lisäksi, jolla on todistettu aerodynaamisuus.

Ominaisuudet:

PRO Barrier Lite -kangas antaa kevyelle tuulisuojalle ja vedenpitävyydelle

Aerodynaamista testattu tuulitunneli

Vetoketjullinen takakansi parantaa istuvuutta ja luokan johtavaa aerodynamiikkaa

Suositellaan tiekengille, jossa on ulkopuoliset lukitukset

Tekniset tiedot:

64% nailonia

17% polyuretaania

15% polyesteriä

2% cordura nylon

1% elastaania

1% kevlar aramidi

Hoito:

Käytä yksinkertaisia ​​puhdistusaineita ilman lisäaineita:

Älä koskaan käytä puhdistusaineita kankaan pehmennysaineilla, hajusteilla tai muilla lisäaineilla. Yleinen nyrkkisääntö on yksinkertaisempi, sitä paremmin. Monet detergentit, joissa on lisäaineita, jättävät "pinta-aktiiviset aineet" taakse kankaan kuiduille, jotka estävät teknisen suorituskyvyn. Tyypillisesti parhaiden käytettävien pesuaineiden nimissä on "Clear" tai "Free". Älä suihkuta pesuainetta suoraan vaatteisiin, laita se aluslevyyn ensin, kun aloitat veden. Jos jokin ei toimi toiminnallisesti, mutta ei likainen, yritä huuhdella se kahdesti lämpimään kuumaan veteen. Tämä auttaa eroon haitallisista pinta-aktiivisista aineista.

Lue hoitosisällön nimi:

Vaatteenne sisäpuolella tai äänikortilla on ohjeita kyseisen yksittäisen kappaleen hoitamisesta. Vaatteissa tämä tulee olemaan sivusaumaa tai takaystävää etikettiä. Seuraa näitä ohjeita. Käytä hienompaa kankaita "hellä" -sykliin. Sulje kaikki vetoketjut, kiinnitä käsineet "koukku- ja silmukka" sulkimet

Kuivainta voi käyttää huolellisesti:

Jos käytät kuivainta, käytä alempaa / lämpimää lämpöä (ÄLÄ käytä kaupallista kuivaajaa tai "kuuma" -asetusta). Tämä palauttaa usein kudoksen ja auttaa vesi- ja tuulenpurkaamisominaisuuksia. Jos epäilet, ripusta vaatteet kuivumaan.


Pearl izumi Road Lite Shoecovers on tuote, jonka löydät Päällyskengät kategoriasta, Miesten kengät:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, bikeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista bikeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Pearl izumi Road Lite Shoecovers:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa pyöräily:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Pearl izumi Road Lite Shoecovers

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvin lämmin

-

Helppo asentaa ja pidän väreistä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje