up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Petzl

Petzl

Osastot

Elektroniikka

Palautuminen ja hoito

Suojaukset

KAIKKI ( Petzl )

Noin Petzl

1970-luvun puolivälissä Fernand Petzl perusti yrityksen. Petzl on suosittu nimi ja tunnettu laajasti kiipeilyvarusteista, ajovalaisimista, luolalaitteista sekä vaellus- ja vuorikiipeilytuotteista. Taskulamppu tai ajovalaisimet on tullut yhä suositummaksi viime vuosina. Nämä tuotteet ovat saaneet paljon tietoisuutta urheiluyhteisön ja suuren yleisön keskuudessa. Huonolla säällä tai tummilla alueilla, joilla menet, on oltava ajovalaisin vaaratilanteiden välttämiseksi, koska turvallisuutemme on tärkein huolemme.
Kaikille maastopyöräilyn, luolaamisen ja kiipeilyn ystäville Petzl on luotettava nimi korkealaatuisille laitteille ja tarvikkeille. Jotta voit hyödyntää ulkoseikkailutoimintaasi parhaiten, sinun on tarkistettava valikoima laadukkaita tuotteita, jotka ovat saatavilla kohtuuhintaan.

clouse menu Sulje