`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Pirelli

Pirelli Cycl-e GT Rigid

Pirelli Cycl-e GT Rigid

Pirelli Cycl-e GT Rigid

  • Pirelli Cycl-e GT Rigid
  • Pirelli Cycl-e GT Rigid
  • Pirelli Cycl-e GT Rigid
  • Pirelli Cycl-e GT Rigid

Pirelli Cycl-e GT Rigid

Tuotekuvaus Pirelli Cycl-e GT Rigid

Korkki:
+ 15% märkäpidossa
tarttumisenesto-ominaisuus
Base:
paksuus 3 - 3,5 mm koosta riippuen
suosimaan muodonmuutosta ulompiin esineisiin nähden
Pidä parempia dynaamisia ominaisuuksia
Tämä ratkaisu välttää dynaamisten ominaisuuksien vaarantamisen ja mahdollistaa optimaalisen jalanjäljen ylläpitämisen, toisin kuin ratkaisuissa, jotka on formuloitu erittäin koville pohjaseoksille, jotka toisaalta vaikuttavat negatiivisesti näihin ominaisuuksiin. Pirelli Cycl e -rengas on rakennettu vastaamaan markkinoiden standardia vierintävastuksessa ja puhkaisussa. suojaa, kun taas ylittää sen TURVALLISUUDESSA
KEHITETTY E-PYÖRÄLLE:
Granturismo on rengas, joka on kehitetty parantamaan modernin ratsastustyylin dynaamisia ominaisuuksia riippumatta siitä, otetaanko rengas kaupunkissa maapallon kiertyvillä teillä: tässä on Pirellin kuuluisa 2 pyörän asiantunteva paistaa.
Tekniset tiedot:
Koko: 37 622
Paino: 780 x g
Versio: jäykkä helmi, heijastava


Haluatko ostaa Pirelli Cycl-e GT Rigid:n? Olet oikeassa paikassa! bikeinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Renkaat malleja. Tutustu nyt uusiin Pyörät ja renkaat tarjouksiimme bikeinn:ssa. Näitä Pirelli-merkkisiä Renkaat tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Pirelli Cycl-e GT Rigid

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje