`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

POC

POC Avip

POC Avip

POC Avip

  • POC Avip
  • POC Avip
  • POC Avip
  • POC Avip

POC Avip

Tuotekuvaus POC Avip

AVIP Road käsine mahdollistaa mahdollisimman tiivistä kosketusta pyörä ja on valmistettu hengittävästä 4 suuntaan joustavaa kangasta. Ohut käsine on silikoni tulostaa erittäin hyvä pito sekä vetoliuska, joka mahdollistaa helpon poistamisen ja kämmen on vahvistettu korjaustiedoston mukava ratsastaa.

Ominaisuudet:

Hengittävä 4 suuntaan joustava kangas.

Tuuletettu ja vahvistettu kämmen.

Silikoni tulostaa pitoa.

Vetoliuska mahdollistaa helpon poistamisen.

Elastinen ranneke TPR läppä.

Froteeta laastari.

Heijastava POC logo.

Tekniset tiedot:

Käsine: 90% polyesteriä, 10% elastaania

Palm: 40% polyuretaania, 60% Nylon

PAINO: 33 g / pari


POC Avip:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin POC Avip. Käsineet tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

.

-

ihanat käsineet, jotka halaavat käsiä ja sopivat kunnolla, mutta vähän kalliiksi!

Hyvä istuvuus

-

Osta M kämmenellä 19,5 cm. Se on vähän suurempi kuin Essential Road Mesh. Todellinen oranssi väri on myös vaaleampi kuin valokuva. Mielestäni se on hyvin tehty ja kestävä. Kuitenkin, koska väri on eloisa, lika todennäköisesti erottuu, joten on 4 tähteä.

Hyvä

-

Se on mukava käyttää ja sillä on hyvä pito.

Erinomainen laatu

-

Olen käyttänyt näitä jo jonkin aikaa ja ne auttavat suuresti. Todella mukava pidemmilläkin ajoilla ja loistava hallittavuus. Helppo ottaa ja irrottaa kielekkeet ranteessa ja sormien välillä.

Ennakoitua enemmän.

-

Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Ole hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje