up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

POC
360

POC Cerebel Raceday Road Helmet

POC Cerebel Raceday Road Helmet

POC Cerebel Raceday Road Helmet

POC Cerebel Raceday Road Helmet

POC Cerebel Raceday Road Helmet

POC Cerebel Raceday Road Helmet

plus
  • 360POC Cerebel Raceday Road Helmet
  • Play videoPOC Cerebel Raceday Road Helmet
  • POC Cerebel Raceday Road Helmet
  • POC Cerebel Raceday Road Helmet
  • POC Cerebel Raceday Road Helmet
  • POC Cerebel Raceday Road Helmet
  • POC Cerebel Raceday Road Helmet
  • POC Cerebel Raceday Road Helmet

POC Cerebel Raceday Road Helmet

Tuotekuvaus POC Cerebel Raceday Road Helmet

Cerebel Raceday on POC-triatlonkypärä , tämä malli erottuu kyvystään käyttää vaikeimmissa olosuhteissa. Sen rakenne sisältää paksummat alueet ja lisäksi PC: n ulkovaipan.

Soveltuvuuden suhteen tässä versiossa on turvallinen järjestelmä, joka sisältää sisäisen pehmusteen. Yksi eduista on sen kyky säädellä Coolbest-lämpötilaa.

Malli on saatavana kolmessa koossa S (50 56 cm), M (54 60 cm) ja L (58 62 cm). Voit myös valita useista väreistä. Octal Aero perustuu palkittu Octal kypärä, mutta on kehitetty edelleen aerodynaamista suorituskykyä ja olisivat ajoissa tutkimus ja tapahtumia, joissa alhainen vastus on ratkaisevaa, turvallisuudesta tinkimättä, paino tai mukavuutta.

Se tarjoaa enemmän kattavuutta ja lisäsuojaa temppeleitä ja takaraivoon. Entistä turvallisemmaksi, EPS liner on strategisesti paksumpi useimmilla altistuneet alueet ja kuuluu ulompi PC kuori.

Ainutlaatuinen ja täysin käärimistä unibody kuorirakenne toimii itsekantava ja parantaa turvallisuusominaisuuksia ja rakentamisen eheyden kypärän säilyttäen alhainen paino.

Ultrakevyiden koko säätöjärjestelmä takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden ja sisäinen Coolbest pehmuste vähentää lämpötilaa rajapinnassa kypärä ja pään.

Ominaisuudet:

Ulkoinen microshell aerodynaamista suorituskykyä

Korkea suorituskyky EPS liner, optimoitu tiheys

Täysin käärimistä unibody kotelorakenteen

Ultrakevyt koko säätöjärjestelmä, suunniteltu pieni kosketuspinta

Hihnat valaa liner

Lämpötila säätelevä Coolbest täyte

Tekniset tiedot:

KOOT: S (50 56 cm), M (54 60 cm), L (58 62 cm)

PAINO: 210 g (S), 215 g (M), 225 g (L)


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Etsitkö POC-merkkisiä tuotteita tai erityisesti POC Cerebel Raceday Road Helmet:a? bikeinn:sta, löydät täyden Suojaukset tuotekokoelman ja pyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme bikeinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin pyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet POC Cerebel Raceday Road Helmet

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up