up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

POC

POC Devour Mirror

POC Devour Mirror

plus
  • Play videoPOC Devour Mirror
  • POC Devour Mirror
  • POC Devour Mirror

POC Devour Mirror

Tuotekuvaus POC Devour Mirror

Yhdistämällä silmälasien ja aurinkolasien parhaat ominaisuudet, Devour tarjoaa poikkeuksellisen silmien peiton ja suojan.

Poikkeuksellisen peittävä Devour-aurinkolasit antavat vapauden ja joustavuuden pitäen silmäsi yhtä suojattuna kuin suojalasit. Aurinkolasissa on täysin säädettävät temppelit ja nenäosa, joten on helppo löytää turvallinen istuvuus jokaiseen pään muotoon. Näet kaikki yksityiskohdat reiteillä kehysrakenteen ansiosta, joka maksimoi perifeerisen näkemyksen.

Selkeyslinssitekniikka ohjaa spektriä ja on hienosäädetty käytettäväksi polulla, terävöittämällä tähän ajoympäristöön liittyvät vihreät ja ruskeat, samalla kun se antaa täydellisen UV-suojan (UV400). Ri Pel -linssikäsittely suojaa lialta, öljyltä ja vedeltä, ja naarmuuntumaton pinnoite varmistaa, että näkösi on aina paras.
Linssit on helppo vaihtaa, ja mukana on vara-kirkas linssi, mikä tekee aurinkolasista ihanteellisen käytettäväksi monenlaisissa ajo-olosuhteissa.


Ominaisuudet:

Täysin säädettävät temppelit
Saatavana selkeyslinssejä
Erittäin suuri näkökenttä

Säädettävät temppelit:
Temppelien pituus ja pito voidaan helposti säätää yksilölliseen istuvuuteen mihin tahansa pään muotoon.

Täydellinen UV-suojaus:
Aurinkolasit antavat täydellisen suojan haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

Ri Pel lian- ja vedenkäsittely:
Ri Pelin hydrofobinen ja oleofobinen hoito suojaa lialta, vedeltä, hikiltä, suolalta, öljyltä ja pölyltä, ja se myös helpottaa linssien puhdistamista, jotta näkösi on aina selkeä.

Täydellinen UV-suoja (UV400):
Aurinkolasit antavat täydellisen suojan haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

Säädettävä nenäkappale:
Pehmeä, säädettävä nenäosa tarttuvasta kumista tekee turvallisen istuvuuden löytämisestä helppoa.

Säädettävät temppelit (pituus ja pito):
Temppelien pituus ja pito voidaan helposti säätää yksilölliseen istuvuuteen mihin tahansa pään muotoon.

Selkeyslinssi:
Carl Zeissin kanssa yhteistyössä kehitetty Clarity-linssitekniikka antaa spektrin optimaalisen hallinnan vertaansa vailla olevalle näkyvyydelle poluilla.

Ri Pel lian- ja vedenkäsittely:
Ri Pelin hydrofobinen ja oleofobinen hoito suojaa lialta, vedeltä, hikiltä, suolalta, öljyltä ja pölyltä, ja se myös helpottaa linssien puhdistamista, jotta näkösi on aina selkeä.

Anti-naarmuuntuminen:
Naarmuuntumaton käsittely vähentää pintavaurioiden riskiä selkeämmäksi.

Muotoiltu poikkeuksellisen näkökentän mukaan:
Linssin muoto varmistaa, että näkökenttäsi on mahdollisimman suuri, joten voit nähdä mahdolliset vaarat ja reagoida ajoissa.

Vaihdettava linssi:
Linssit on helppo vaihtaa ajamiseen erilaisissa valaistusolosuhteissa.
Mukana ylimääräinen linssi (kirkas)
Pehmeä kantopussi
Pussia voidaan käyttää myös kiillotuskankaana.Ostaessasi POC Devour Mirror:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen POC Devour Mirror-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen POC:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet POC Devour Mirror

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up