up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

POC
360

POC Do Blade Mirror

plus
  • 360POC Do Blade Mirror
  • Play videoPOC Do Blade Mirror
  • POC Do Blade Mirror

POC Do Blade Mirror

Tuotekuvaus POC Do Blade Mirror

Do Blade on erityinen urheilurunko, ruiskutettu grilamidiin, jolla on alhainen paino ja kestävyys. Se mahdollistaa suuren joustavuuden vaihtoehdolla vaihtaa objektiiviolosuhteet olosuhteiden mukaan. Kumiosat ja säädettävä nokkaosa hydrofiilisessä kumissa pitävät kehyksen lujasti paikallaan. Linssin sävyt on optimoitu maantiepyöräilyyn, lisäävät kontrasteja tien pinnalla ja auttavat havaitsemaan epäsäännöllisyydet, reiät ja sora ajassa. Anti-sumu- ja ripelihoito auttaa pitämään sumua, likaa ja tahraa pois linsseistäsi ja poistaa veden helmen.

Tutustu nyt kaikkiin Suojaukset tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten POC Do Blade Mirror. Osta nyt POC Do Blade Mirror ja säästä paljon puhdasta rahaa Aurinkolasit tuotteista. Lisäksi, POC-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää POC Do Blade Mirror:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Suojaukset tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet POC Do Blade Mirror

Linssityyppi
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä laatu

-

Paketti vastaanotettiin erittäin viiveellä, mutta eniten tilattuja tuotteita. Kaunis viimeistely ja laatu POC-laseja

Puhdas muotoilu poc do terä

-

Tuote: Suuri suorituskyky, suuri mukavuus, yli luokan Catagory. palvelu: noin 15 päivää Taiwaniin. Hinta: Erinomainen

Poc do terä

-

POC-aurinkolasit ovat parhaita, jotka olen koskaan omistanut. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen tilannut Bike Inniltä. He ovat mahtavia. Minulla oli yksi kysymys lähetysten aikana, ja he vastasivat nopeasti. Aion ehdottomasti harkita niitä tulevia tilauksia varten.

Rakastan sitä!

-

Rakasta POC-tuotteita!

Arvostelu

-

Rakasta POC-tuotteita!

Poc do terä

-

Upeat pyöräilylasit. Palvelu erittäin nopea jopa eristyneisyydessä. Kaikki täydellinen

Poc tee terä

-

Tuote sai hyvässä kunnossa, pakkaus oli mukava ja kääritty kuplamakkeilla.

Poc (ehdottomasti) do blade

-

Tuote: Korkea suorituskyky, mukava mukavuus, Catagory-tyylin lisäksi. Palvelu: Erinomainen! Toimitetaan, seurataan ja toimitetaan täydellisesti. Hinta: Erinomainen Tämä asiakas on erittäin tyytyväinen. Kiitos!

Poc do blade

-

Tosin, alussa olimme hieman peloissaan, että lasit eivät saavu. Meriliikenne on toiminut, mutta hyvä. Lasit olivat hyvin pakattuja ja suojattuja. Ylivoimaisesti kohtuullisin hinnoin. Hyvää taas!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up