up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

POC

POC Do Half Blade Mirror

plus
  • Play videoPOC Do Half Blade Mirror
  • POC Do Half Blade Mirror

POC Do Half Blade Mirror

Tuotekuvaus POC Do Half Blade Mirror

Do Half Blade on kehitetty maantiepyöräilyyn ja ruiskutetaan grilamidiin kevyen ja kestävän käytön vuoksi. Se mahdollistaa suuren joustavuuden mahdollisuuden muuttaa linssiä olosuhteiden mukaan. Kumiosat ja säädettävä nenäkappale hydrofiilisessä kumassa pitävät rungon tiukasti paikallaan.

Do Half Blade tarjoaa parannetun alemman ja reuna-alueen näkökyvyn kehystämättömän alaosan ansiosta, mikä parantaa turvallisuutta liikenteessä ja antaa sinun seurata muita matkustajia pelotonissa. Useat linssisävyt on optimoitu maantiepyörään, lisäämällä tienpinnan kontrasteja, auttaen sinua havaitsemaan epätasaisuudet, reikät ja sora ajoissa. Sumu- ja kypsymisenesto-ohjeet auttavat pitämään sumua, likaa ja likaa linsseistäsi ja poistavat veden helmen.

Suunniteltu integroitumaan saumattomasti POC Octal -kypärään:

Matta

Grilamid

Hydrofiilinen kumi

Vaihdettava linssi, ei mukana toimitettua linssiä

Objektiivi: Peili 10.0

Toimintakohtainen sävy Tie

Vaalea tila Kirkas aurinko

Hoidot Ripel

VLT 10,0%

Linssiluokka kissa. 3

Carl Zeiss Visionin linssityyppinen PC-linssi


POC Do Half Blade Mirror on tuote, jonka löydät Aurinkolasit kategoriasta, Suojaukset:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, bikeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista bikeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis POC Do Half Blade Mirror:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa pyöräily:n harrastamiseen.

Ominaisuudet POC Do Half Blade Mirror

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Mukavuus +++

-

Erinomaiset lasit - toimivat erityisen hyvin jo olevien POC-kypärien kanssa - muoto sopii täydellisesti ja kypärä ei työnnä lasia alas - suosittelemme, jos käytät POC-kypärää

Poc

-

Tuote on erinomainen. Toimitus kesti hieman kauemmin kuin odotettiin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up