`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Essential Mid Length

  • POC Essential Mid Length
  • POC Essential Mid Length

POC Essential Mid Length

Tuotekuvaus POC Essential Mid Length

Keskimääräisen akselin pituuden ollessa hieman pidempi, Essential Midlength Sock parantaa maastopyöräilijöiden jalkojen suojausta samalla, kun se tarjoaa erinomaiset mukavuudet materiaalivalinnan ja rakennusmenetelmien ansiosta. Kengän ja varpaiden vahvikkeet ja litteät saumat koko varvas, sukka tarjoaa mukavuutta ja kestävyyttä. Rakennettu erittäin hengittävästä, kosteuttavasta kankaasta, sukka pysyy miellyttävänä jopa intensiivisen toiminnan aikana, joten se on ihanteellinen valinta mihin tahansa ratsastukseen.

Ominaisuudet:

Sukka, joka sopii erinomaisesti maastopyöräilyyn nilkan ja alemman säärisuojan takia

Hieman pidempi akselin pituus, 23 cm kantapää mansettia varten

Kosteutta siirtävä ja hengittävä lanka

Tasainen saumaus-vyöhyke mukavuutta ja tunnelmaa varten

Koron ja varpaiden vahvistus lisää kestävyyttä

Sukka, jossa on erityinen 1x1 rivirakenne


POC Essential Mid Length:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät POC:n tuotteista ja muista pyöräilytuotteista, tsekkaa myös Miesten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Poc puolivälisukat

-

Rakasta mattavärejä!

Suosittele häntä

-

Minulla oli epäilyksiä pysähdyksestä. En halunnut olla "lämmittimiä". Ja totuus, joka yllättyi. Mielestäni heillä on korkea Just MTB: lle. Suositeltava!

Poc välttämätön keskipitkä

-

erinomainen tuote ja erittäin hyvä istuvuus jalkoihin.

Poc

-

Erittäin hyvä tuote, suositeltava 100%

Laatu!

-

Erinomainen laatu. Sopii minulle hyvin!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje