`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Essential Mid Length

  • POC Essential Mid Length
  • POC Essential Mid Length

POC Essential Mid Length

Tuotekuvaus POC Essential Mid Length

Keskimääräisen akselin pituuden ollessa hieman pidempi, Essential Midlength Sock parantaa maastopyöräilijöiden jalkojen suojausta samalla, kun se tarjoaa erinomaiset mukavuudet materiaalivalinnan ja rakennusmenetelmien ansiosta. Kengän ja varpaiden vahvikkeet ja litteät saumat koko varvas, sukka tarjoaa mukavuutta ja kestävyyttä. Rakennettu erittäin hengittävästä, kosteuttavasta kankaasta, sukka pysyy miellyttävänä jopa intensiivisen toiminnan aikana, joten se on ihanteellinen valinta mihin tahansa ratsastukseen.

Ominaisuudet:

Sukka, joka sopii erinomaisesti maastopyöräilyyn nilkan ja alemman säärisuojan takia

Hieman pidempi akselin pituus, 23 cm kantapää mansettia varten

Kosteutta siirtävä ja hengittävä lanka

Tasainen saumaus-vyöhyke mukavuutta ja tunnelmaa varten

Koron ja varpaiden vahvistus lisää kestävyyttä

Sukka, jossa on erityinen 1x1 rivirakenne


Jos etsit POC Essential Mid Length:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten vaatteet tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Sukat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Sukat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suosittele häntä

-

Minulla oli epäilyksiä pysähdyksestä. En halunnut olla "lämmittimiä". Ja totuus, joka yllättyi. Mielestäni heillä on korkea Just MTB: lle. Suositeltava!

Poc välttämätön keskipitkä

-

erinomainen tuote ja erittäin hyvä istuvuus jalkoihin.

Poc

-

Erittäin hyvä tuote, suositeltava 100%

Laatu!

-

Erinomainen laatu. Sopii minulle hyvin!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje