`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

Tuotekuvaus POC Essential Road Logo

Essential Road Logo on pyöräilypaita, joka edistää liikkumisvapautta, koska se mukautuu tehokkaasti vartaloosi sen nelisuuntaisen joustavan kankaan ansiosta. Tämä urheiluasu on valmistettu polyesterikankaasta, jonka rakenne on kevyt ja joka mahdollistaa hyvän imeytymisen.

Pyöräilypaitarakenteessa on täyspitkä YKK-vetoketju, joka aukeaa ja sulkeutuu liukuen sujuvasti. Tämä urheiluasu sisältää joustavan helman ja hihanpidikkeen, joka auttaa pitämään vaatteen paikoillaan.

Pyöräilypaita sisältää kolme takataskua henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämistä varten. Siinä on myös vetoketjullinen tasku matkapuhelimen suojaamiseksi. Versio on saatavana erikokoisina ja -värisinä.

Essential Road Colour Jersey on monipuolinen pyöräilyjersey, joka on suunniteltu parantamaan joustavuutta ja mukavuutta kaikissa ratsastuksissa. Täyspitkä vetoketju ja käsihihnan ansiosta optimaalinen ilmanvaihto ja lämpötilan säätö. Jerseessä on kolme taka-alusta taskua ja yksi ylimääräinen matkapuhelin vetoketju tasku, joka kuljettaa kaikki pyörän tarpeet. Joustava joustava jersey pysyy myös paikallaan ja mukava.

Tekniset ominaisuudet:

Hengittävä ja erittäin läpäisevä polyesterikangas

Kolme takataskuja, jotka kuljettavat kaikki pyörätarpeet

Lisäkotelon vetoketjutasku lisää turvallisuutta

Täyspitkä YKK-vetoketju optimaaliseen tuuletukseen ja joustavuuteen

Joustava alushame, joka takaa tarkan istuvuuden

Pehmeä ja mukava hihansuoja ja kaulus

Mesh käden alla ja sivupaneelissa ilmanvaihtoa ja mukavuutta varten


POC Essential Road Logo on tuote, jonka löydät Jersey-paidat kategoriasta, Miesten vaatteet:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, bikeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista bikeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis POC Essential Road Logo:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa pyöräily:n harrastamiseen.

Ominaisuudet POC Essential Road Logo

Hihatyypit
Ominaisuudet
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Loistava

-

Upea tuote, suosittelen aina pienempää kokoa kuin tavallisesti

Loistava

-

Loistava tuote ja toimitus

Leikkaa pieni

-

Mukava paita, mutta leikattu hyvin pieneksi. Xl yhtä suuri kuin muut m tai l

Jersey

-

Jersey-laatu on erinomainen. Käytän POC-tuotteita talvella, käytän niitä myös kesällä. Ostin XL, on tiukka. 186cm, 95kg - ostaisin XXL ensi kerralla. (Mielestäni pidän parempana klubisovitusta, tämä Jersey on urheilullinen)

Erittäin siisti ja laatu

-

Erittäin viileä paita, pidän POC-brändin minimalismista, se on viileä kesäpaita, laatu osoittaa, ostaisin lisää tämän merkin tuotteita, tilasin koon S 159cm ja 54 kg, se sopii minulle.

Arvostelu

-

Erittäin nopea lähetys

Erinomainen laatu

-

Erinomainen laatu ja istuvuus kuten aina POC: lta.

Erinomainen tuote

-

Erinomainen tuote, materiaalien hyvä laatu ja ennen kaikkea erittäin mukava. Suosituksena on kiinnittää huomiota koot, ne ovat vähän pieniä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje