`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Essential Road

  • POC Essential Road
  • POC Essential Road

POC Essential Road

Tuotekuvaus POC Essential Road

Essential Road Sockissa on ilmaverkko, joka parantaa hengittävyyttä ja mukavuutta, kun taas joustava, suuritiheyksinen keskipitkänauha antaa ylimääräistä tukea. Takakappaleen litteä sauma on suunniteltu lisäämään mukavuutta ja POC-logo on mansettin mukana

Ominaisuudet:

Air Mesh parantaa hengittävyyttä ja mukavuutta

Suuri tiheys mid foot elastinen nauha lisätukea varten

Litteä sauma takaa lisää mukavuutta

POC-logo rannekkeella


Tunnetko jo kaikki POC Essential Road:n ominaisuudet? bikeinn:ssa, valikoimme pyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Miesten vaatteettuotteita, tsekkaa koko Sukat valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten POC, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien pyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

.

-

paras tavaramerkki, paras hinta poc !!!

Poc sukat

-

Upea tuote! En pahoillani valintani tekemistä. Koko-oppaan avulla voit valita sopivan koon!

Hälytys koossa!

-

Kangas näyttää hyvältä laadulta, mutta olin väärässä ajatellessani, että M olisi "keskikokoinen" 43: lle ja olisin pyytänyt L.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje