`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Know Polarized

POC Know Polarized

POC Know Polarized

POC Know Polarized

  • POC Know Polarized
  • POC Know Polarized
  • POC Know Polarized
  • POC Know Polarized
  • POC Know Polarized

POC Know Polarized

Tuotekuvaus POC Know Polarized

Know aurinkolasit on runko on valmistettu kevyt, joustava ja kestävä Grilamid ja sopii lähes mihin tahansa urheilullinen pyrkii. Hydrofiilinen kumi pysyy grippy märkänäkään, joten lasit kiinni nenän kun siirrät, riippumatta sadetta tai hikoiluun. Nylon linssit käsitellään Ripel, sillä selkeä näkemys ja helppo puhdistaa.

Tekniset tiedot:

Hoidot Polarisoitu, HCD, Anti Scratch, heijastuksenestopinnoitteisiin

VLT 11,8%


Jos etsit POC Know Polarized:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Suojaukset tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Aurinkolasit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Aurinkolasit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet POC Know Polarized

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Poc tietää polarisoituneena

-

Laadukkaat aurinkolasit, hyvät polarisoidut linssit. Suuri toimitus NZ: ään. Onnellinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje