`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Know

  • POC Know
  • POC Know

POC Know

Tuotekuvaus POC Know

Jossa runko on valmistettu kevyt, joustava ja kestävä Grilamid, Know sopii melkein minkä tahansa urheilullinen hankkeessa. Hydrofiilinen kumi pysyy grippy vaikka märkä, joten lasit kiinni nenääsi kun siirrät, riippumatta sadetta tai hikoiluun.

Nylon linssit käsitellään Ripel, sillä selkeä visio ja helppo puhdistaa.Tekniset tiedot:


Käyttö: luonnollinen väri korttelin valo päässä luovutuksia / jatkuvassa käytössä

Valaistusolosuhteissa: aurinko

Hoidot: ripel

VLT: 14,9%

Linssi luokka: kissa. 3


Aiotko hankkia itsellesi suositun POC Know:n? Kaikki POC-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa POC Know jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet POC Know

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje