`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Octal Aero AVIP

  • POC Octal Aero AVIP
  • POC Octal Aero AVIP
  • POC Octal Aero AVIP

POC Octal Aero AVIP

Tuotekuvaus POC Octal Aero AVIP

POC Octal Aero AVIP -kypärä on erinomainen näkyvyys ja aerodynaaminen etu. Mukana kestävä, nopea ja tyylikäs peitetty muotoilu, joka on ihanteellinen tie-, aikakokeisiin, triatlon- tai Ironman-tapahtumiin ja niille, jotka haluavat vertaansa vailla nopeuden lisäyksiä.

Vain hiukan raskaampaa kuin Octal, Cannondale Garmin Pro -pyöräilyjoukkue käyttää Octal Aero AVIP -laitetta. Tämä kypärä, johon on lisätty ulkoinen mikrokuori, on varmasti valintakypärä nopeaille, tuulisille alkukauden Classic-kisoille Belgiassa.

Kaikissa POC-kypärissä turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Octal Aero on POC: n kärkikypärä, jota käyttävät Andrew Talansky ja Daniel Martin tykkäävät. Kypärä on nopea, kevyt ja tyylikäs tapa pitää pääsi suojassa.

Suoja kattaa erityisellä rakenteella paisutettua polystyreeni (EPS) vuorausta, se on paksumpi tärkeillä alueilla, joilla on taipumus iskuihin. Tämä vuoraus on peitetty polykarbonaatti (PC) -kuorella, joka tarjoaa enemmän peittoa haavoittuville alueille, kuten temppeleille, ja tarjoaa enemmän peittoa kuin kilpailevat kypärämerkit.

Uni rungon kuoren rakenne on uskomattoman vahva ja johtaa erittäin kevyt kypärä, vain 215 grammaa sen keskikokoinen.

Octal Aero AVIP -kypärä on suunniteltu aerodynaamiseksi, mutta myös hyvin tuuletettavaksi. Tuuletusta hoidetaan huolellisesti sijoitetuilla tuuletusaukkoilla, jotka ohjaavat ilmavirtausta, jotta pää pysyy viileänä.

Kypärän sisäpuolelle on asennettu Coolbest-tyynyjärjestelmä. Tämä parantaa edelleen ilmavirran ja kosteuden hallintaa, alentaen siten kypärän ja pään välistä lämpötilaa.

Tämän futuristisen näköisen kypärän muotoilu on voittanut POC: lle useita faneja ja palkintoja. Vuoraukseen muovatut saumattomat integroidut kypärähihnat antavat puhtaan ja häiritsemättömän profiilin.

POC Octal Aero AVIP -kypärässä on kääre, täydellinen pään suojaus, jota auttaa minimalistinen, yksinkertainen mutta erittäin tehokas kiinnitysjärjestelmä. Tämän avulla ratsastaja voi valita sopivuuden tarkkaan henkilökohtaiseen mieltymykseensä.

AVIP on POC: n huomio-, näkyvyys-, vuorovaikutus- ja suojausjärjestelmä. Tämä on suunniteltu lisäämään näkyvyyttä ja parantamaan turvallisuutta. POC on tuottanut Octal Aero AVIP: n kirkkaan sinkkioranssinvärisenä ja lisännyt ICE-merkinnän viivakoodin. Tämän viivakoodin avulla voit rekisteröidä henkilötietosi kypärässäsi, joten onnettomuuden sattuessa pelastuspalvelut pystyisivät tarvittavan sovelluksen avulla hakemaan kaikki tärkeät tietosi.


Ominaisuudet:

AVIP: Huomio-näkyvyyden vuorovaikutussuojakonsepti
Ulkoinen mikrokuori aerodynaamista suorituskykyä varten
Suorituskykyinen paisutettu polystyreeni (EPS) vuoraus, optimoitu tiheyteen
Kääri täysin unibody-kuoren rakenne
Erittäin kevyt koon säätöjärjestelmä, joka on suunniteltu matalalle kosketusalueelle
Vuoraukseen muovatut hihnat
Lämpötilaa säätelevä Coolbest-tyyny
Heijastavat laastarit ja väriyhdistelmät parantavat näkyvyyttä
Skannaavissa hätätilanteissa (ICE)


Tekniset tiedot:

Paino: 210 gEN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos olet kiinnostunut POC:n Octal Aero AVIP tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Suojaukset tuotteet POC-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. POC suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma POC Octal Aero AVIP jo tänään!

Ominaisuudet POC Octal Aero AVIP

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje