`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Paris

  • POC Paris
  • POC Paris
  • POC Paris

POC Paris

Tuotekuvaus POC Paris

Poc Paris -takki on suunniteltu maantiepyöräilyyn tai maastopyöräilyyn, koska se tarjoaa suojan sateelta ja tuudelta, heijastavat yksityiskohdat, yhteensopivuuden LED-valojen kanssa, keveyttä, mukavuutta ja eleganssia minne ikinä menetkin.

Tämä vedenpitävä takki on tehty DWR-käsittelyllä, joka kestää kevyttä sadetta ja tuulta, joten sinun ei tarvitse pysähtyä matkalla. Siinä on Poc-modulaarinen näkyvyysjärjestelmä, joka antaa mahdollisuuden käyttää LED-valoja tien valaistamiseen paremmin.

Lisäksi voit muodostaa yhteyden Poc See Me -sovellukseen vuorovaikutuksessa muiden ratsastajien kanssa. Tämä tuulenpitävä takki sisältää kaksi taskua edessä, läpät ja suljetut saumat välttävät veden ja tuulen pääsyn.

Ominaisuudet:

Monipuolinen

tuulenpitävä

Mekaaninen venytys

Bikeadjusted fit

Heijastavat yksityiskohdat

POC-tuen yhteensopivuus


POC Paris:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa pyöräily kaupassa, saat POC Paris:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 157.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet POC Paris

Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje