up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

POC

POC Spine VPD 2.0 Waistband

plus
  • Play videoPOC Spine VPD 2.0 Waistband
  • POC Spine VPD 2.0 Waistband

POC Spine VPD 2.0 Waistband

Tuotekuvaus POC Spine VPD 2.0 Waistband

Selkäranka VPD 2.0 Back on hyvin tuuletettu ja pelkistetty selkäsuoja tehty VPD 2.0. Se tarjoaa suuren liikkumisvapauden ja korkeatasoisen suojan selkää. VPD sopeutuu muodon kehon, mutta kun kohdistunut iskuja, materiaali kovettuu ja on äärimmäisen iskunvaimennuksen ominaisuuksia. Olkahihnat ja vyötärönauha varmista selkäsuoja pysyy turvassa ja mukavasti paikallaan.

Ominaisuudet:

3ply VPD 2.0 selkäsuojalle joka täyttää korkeimmalle tasolle moottoripyörän standardi CE 1621 2 Taso 2

Joustava ja kevyt

Erittäin ilmastoitu maksimaalisen mukavuuden

3D mesh vastaan ​​takaisin


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja POC-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia POC tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: POC Spine VPD 2.0 Waistband. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet POC Spine VPD 2.0 Waistband

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up