`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Spine VPD 2.0

  • POC Spine VPD 2.0
  • POC Spine VPD 2.0

POC Spine VPD 2.0

Tuotekuvaus POC Spine VPD 2.0

Erinomainen suoja ja fantastinen mukavuutta. POC: n uusi VPD 2,0 teknologia on mahdollistanut mennä vielä pidemmälle parantaa suojelun tasoa, mukavuuden ja istuvuuden.


Tehokas tuuletus rei'itetyn suojat ja kestävä joustava mesh kangasta. Takaisin, kyynärpää ja olkapää kappaletta on sertifioitu korkeimpia moottoripyörän standardeja.Ominaisuudet:


- Ultra matala profiili


- 3D valettu VPD 2,0 olkapää ja kyynärpää korkit laajan kattavuuden


- 3-ply mukautuva VPD 2,0 rinnassa suojelija (sopii myös naisille)


- 3D valettu VPD 2,0 selkäsuoja


- Kestää aramid vahvistettu stretch kudosvaipalla


- Irrotettava rinnassa ja takaisin suojelija helppoa pesu


- Irrotettava ja joustava vyötärönauha. Säädä korkeus parhaan takalevy asema


POC Spine VPD 2.0:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa pyöräily kaupassa, saat POC Spine VPD 2.0:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 399.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet POC Spine VPD 2.0

Ikä
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä sijoitus

-

Poc Spine Vpd 2.0 -takki on todella hieno asia. Olet suojattu, sitä on mukava käyttää ja suojat ovat jatkuvasti pehmeämpiä, kun käytät niitä. Hyvä asia.

Hyvä

-

Turvallinen ja hyvä.

Hyvä vaihtoehto naisille

-

Ostin tyttärelleni Poc Spine Vpd 2.0 -takin, kun yritin löytää kehonpanssaria, joka sopii yli 12-vuotiaille naisille, jotka eivät ole kooltaan 10 tai pienempiä. Edessä pehmustetut muodot sopivat niille kehoille samalla kun ne suojaavat sekä iskua että roostia. Tyttäreni on 5 jalkaa 11 ja se on 16-kokoinen ja rakastaa pyöräilemään. Sen mukava ja täydellinen. Erittäin tyytyväinen ostokseni.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje