`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

Tuotekuvaus POC Tectal Race Spin

Poc Tectal Race Spin -kypärä tarjoaa mukavuutta, keveyttä, tuuletusta, tarkkaa istuvuutta ja turvallisuutta maastopyöräilyyn tai enduroon erikoistuneille ratsastajille, kun iskujen riski puuta vastaan on suurempi.

Siksi Poc on pyrkinyt valitsemaan parhaat materiaalit tämän pyöräilykypärän suunnitteluun: Unibody ja PC-kuori on rakennettu kokonaan yhdestä kappaleesta ja kestävämpiä iskuja teräviä esineitä vastaan.

Spin-tekniikka takaa mukavuuden, kun piityyny ja EPS-vuori kestävät hyvin pystysuoria ja vinoja iskuja. Ilmanvaihto toimii optimaalisesti, joten pää on aina tuore. Voit säätää tätä pyöräilykypärää muovatulla hihnalla helposti.

Tectal Race SPIN tarjoaa monien POC: n palkittujen kypärien ominaisuudet ja yksiosaisen kuoren rakenteen, joka otettiin ensimmäisen kerran käyttöön uraauurtavassa Octal-tiekypärässä.

Kun mukana on SPIN (Shearing Pad INside), patenttihakemuksessa oleva silikonityyppitekniikkajärjestelmämme, kypärä rakentuu edelleen koko kypärälähestymistaplemme suunnitteluun ja rakentamiseen, jotta saavutetaan korkeatasoinen mukavuus, istuvuus ja suorituskyky.

Muita turvaominaisuuksia ovat aramidisiltajärjestelmä rakenteen eheyden parantamiseksi ja vahvistettu EPS-vuoraus. Unibody-kuoren rakenne tukee kypärän eheyttä ja varmistaa samalla, että paino pysyy alhaisena. Ja ilmanvaihto on optimoitu ja arvioitu tuuletunnelitestauksen avulla, Tectal Race SPIN tarjoaa kevyen ja luotettavan suojan, joka pitää sinut viileänä, kun työnnät rajojasi polulle.

Säädettävä huippu:

Varmista, että auringonvalo ei vaikuta näkemykseesi säädettävällä huipulla.

spin:

Kypäräpehmusteen sisällä oleva silikonigeelimainen kalvo muodostaa perustan patenttihakemuksellemme vireillä olevalle SPIN (Shearing Pad INside) -tekniikalle.

Goggle-leike:

Varmista, että suojalasit ovat tukevasti paikoillaan joka kerta, kun osut polkuihin tällä irrotettavalla suojalasilla.

Ominaisuudet:

Polulle omistettu maastopyöräkypärä, joka on suunniteltu tarjoamaan enemmän suojaa temppeleissä ja pään takana.

Täysin kääritty unibody-kuoren rakenne kypärän lujuuden parantamiseksi

Kypärä integroitu patentoitaviin SPIN (Shearing Pad Inside) tyynyihin

kevyt

Erittäin tuuletettu POC: n ainutlaatuisella ilmanvaihtosuunnittelulla

Vuoraukseen integroitu aramidisiltateknologia parantaa rakenteen eheyttä

Suorituskykyinen PC-kuori, joka kattaa enemmän vuorausta turvallisuuden ja suojan parantamiseksi teräviä esineitä vastaan

Yksinkertainen ja helppo säätöjärjestelmä takaa täydellisen istuvuuden

Vuoraukseen muovatut tarkkuushihnat lisää mukavuutta

Goggle-leike

Säädettävä visiiri

Recco heijastin

Tekniset tiedot:

Paino: 368 g


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Tervetuloa POC Tectal Race Spin erikoistarjoukseemme. bikeinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia pyöräilyvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa pyöräilytuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Kypärät.

Ominaisuudet POC Tectal Race Spin

Sukupuoli
Ikä
Kypärä suojaa
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Loistava tuote, erinomainen palvelu kaupassa

-

Tuote, joka ei petä, kuten odotin, on tuotemerkki, joka luo luottamusta. Ja vuorovaikutus erinomaisen myymälän kanssa, joka on aina toteutettu lähetysten kanssa!

Kuin hansikas!

-

Mahtava kypärä, ulkonäkö, istuvuus ja toimivuus ovat 10/10

Arvostelu

-

Hieno kypärä! Istuu hyvin!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje