`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Tectal

POC Tectal

POC Tectal

POC Tectal

  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal

POC Tectal

Tuotekuvaus POC Tectal

Tectal on urheilukypärä, joka tuottaa riittävän tuuletuksen, koska se on suunniteltu aggressiiviseen ajamiseen. Tämä versio erottuu kevyestä, mukavasta ja helposti säädettävästä.

Tämä malli on suunniteltu erityisesti pyöräilijöille, jotka rakastavat kestävyyttä. Kuoren pohjassa on yksiosainen vahvistettu aramidisilta. Säätöjärjestelmässä yhdistyvät leukojen hihnat ja pyörän mikrometrinen sulku parempaan käsittelyyn.

Mallissa on laaja visiiri, joka suojaa UVA- ja UVB-säteiden vaikutuksilta ihollesi. Kypärämallissa on 18 tuuletusaukkoa (8 tuuletusaukkoa), sivu (2 tuuletusaukkoa), takana (5 tuuletusaukkoa) ja yläosa (3 tuuletusaukkoa). Versiota on saatavana kolmessa koossa XS / S 51 54cm (320gr), M / L 55 58cm (350gr) ja XX / XXL 59 62cm (370gr) ja eri väreinä.Hyvin ilmastoidussa Tectal on kehitetty erityisesti aggressiivisen Vaellusratsastuksen ja enduro racing ja sisältää aramidi siltojen järjestelmä POC: n todistettu ja palkittu Trabec kypärä. Vahvistettu EPS liner tarjoaa korkeatasoisen suojan ja unibody kotelorakenteen, käyttöön POC uraauurtava Octal maantiepyöräily kypärä, edelleen parantaa turvallisuutta ominaisuuksia ja rakentaminen eheyden kypärän säilyttäen alhainen paino. Tectal tarjoaa enemmän kattavuutta kuin perinteiset maastopyörä kypärät ja on erittäin tehokas tuuletus suunnittelu, optimoitu ja arvioidaan kautta tuulitunneli testaus. Kevyt koko säätöjärjestelmä takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden.

Ominaisuudet:

EPS liner.

Ulompi PC kuori.

Unibody kotelorakenteen.

Aramidikuitu verkkoon suojan ja kestävyyden.

Suunniteltu tarjoamaan enemmän kattavuus temppeleitä ja takana pään.

Koko säätöjärjestelmä.

Säädettävä visiiri.

Recco heijastin.

Tekniset tiedot:

Paino 340 g


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

POC Tectal:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, POC Tectal:lla on POC:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Kypärät kategorian Suojaukset tuotteilla.

Ominaisuudet POC Tectal

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (61)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomaista

-

Rakasta sitä kaikin tavoin. Ennen kaikkea nopea toimitus Kiitos bikeinn

Paras kypärä

-

Toinen mukavuuden vuoksi ostettu - tämä on vakain ja paras kypärä, jonka omistan ja joka sentin arvoinen, jotta vanha harmaa aine olisi turvallinen.

Poc tectal kypärä

-

Erittäin mukava ja hyvännäköinen kypärä!

Paras kypärä

-

Mielestäni parempaa kypärää on vaikea löytää. Lue tarinoita pojista, jotka ovat sen velkaa. Kyllä, se maksaa rahaa, mutta et voi leikata tätä. Poc-kypärä on todella hieno!

Poc tectal

-

Bikeinn toimittaa nopeasti ja Helmet on hieno! Luotettu verkkosivusto!

Paras kypärä tähän mennessä

-

Enemmän tuuletusaukkoja kuin keskuudessamme oleva peli, viileä, erinomainen kääri ympärille / ohi korvien, jotka suojaavat kallon ja leuan / korvien pohjaa, jos tulet irti nyrkkeilyn jälkeen. Runsaasti tuuletusaukkoja tekee siitä paljon viileämmän Australian kosteassa / kuumassa ympäristössä

Laadukas kypärä

-

Se on mukava ja hyvin rakennettu kypärä. Mitoitus sopii kuitenkin pieneen imoon.

Upea tuote

-

Loistava tuote, hyvä hinta. Kesti jonkin aikaa saavuttaa hyvä pakkaus. Kiitos

Arvostelu osta kypärä poc tectal

-

Se oli kypärä, jota etsin ja lopulta löysin sen täältä edulliseen hintaan. Hyvä tuote ja nopea toimitus. Tyytyväinen ja suositeltava.

Yläosa

-

Huipputuote. Sopii kuin käsine ja erittäin nopea palvelu. Kolmen päivän sisällä sain kypärän. Yläosa

Poc kypärä

-

täydellinen. lukenut joitain arvosteluja, olin huolissani siitä, ettei se tule. saapui nopeasti, hyvin kääritty, hyvä hinta. Kiitos

Poc tectal kypärä

-

Onnittelut palvelusta! Kypärä. Täydellinen! Kiitos!

Poc tectal

-

Erinomainen tuote!

Poc tectal kypärä

-

Upea kypärä. Paras mitä olen löytänyt. Loistava palvelu BikeInniltä ja paras hinta. Tuli Espanjasta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan muutamassa päivässä. ERINOMAINEN!

Poc kypärä

-

Se sopii täydellisesti. Laadukas tuote koetaan

Poc tectal

-

Super kypärä! Nopea toimitus Itävaltaan! Kiitos ensi kerralla!

Poc kypärä

-

Poikani on hyvin onnellinen. Kypärä näyttää hyvältä ja laadukkaalta. Toimitus ja pakkaus ovat myös hyviä.

Poc kypärä

-

Hyvä kypärä, oikean kokoinen Kiitos

Toimitus ajallaan

-

Yksinkertainen mutta tyylikäs

Poc tectal

-

Erinomainen tuote sopii kuin käsine. En voi uskoa, kuinka nopeasti postikulut olivat vain 3 päivää Espanjasta Iso-Britanniaan, erinomainen palvelu

Tectal-kypärä - uraanimusta

-

Mukava ja erinomainen laatu. Toimitus ja pakkaus ovat myös hyviä. Tyytyväinen ostamaani palveluun ja tuotteeseen. Suosittelemme kenellekään. Kiitos!

Poc kypärä

-

Upea kypärä, sopii hyvin. Toimitus ja tiedot olivat erinomaisia. Kallis, mutta sillä on ollut muutamia kaatumisia, mieluummin laadukkaita tuotteita antamaan maksimaalisen suojan

Suositus

-

Saavuin nopeasti, erittäin hyvä tuote. Jatkan ostoksia kaupassa

Ylivoimainen laatu

-

Kaunis laadukas kypärä, tuntuu ja sopii täydellisesti. Jos haluat turvallisuutesi, tämä kypärä on selvä hankinta tai sen on oltava.

Loistava!

-

Täydellinen istuvuus, täydellinen hinta! Loistava osto minulle BikeINN: ssä, Tämä oli ensimmäinen tilaukseni joskus muiden tuotteiden kanssa (lähetetty Hollantiin). Hieman myöhemmin, mutta se ei häirinnyt minua. Tilaan täällä uudestaan.

Poc tectal kypärä

-

On suuri! Kypärä on täydellisessä kunnossa. Tilasin 11.10.2020, 22.10.2020 Minulla oli se kotona. Kiitos paljon. Terveisiä "Bikeinn" -tiimille.

Erinomainen kypärä

-

Se tuntuu ja sopii hyvin.

Poc tectal

-

Mukava kypärä, hyvä pakkaus. Nyt sain unelmakypäräni. Nyt olen GMBN

Suuri kypärä

-

Toimitus, pakkaus hienoa! Kypärä on vähän suurempi, joten piti tilata yksi koko pienempi, kun M-kokoinen pääpanta painui korvaan. Näyttää hyvältä!

Hyvä kypärä

-

Mukava ja täydellisesti kuusi

Arvostelu

-

Mahtava ja mukava kypärä

Poc tectal kypärä

-

Nopea toimitus, hyvä laatu ja hyvin pakattu, varmasti kuvattu tuote tilataan uudelleen

Mahtava

-

Laadukas tuote ja hyvät palvelut Bikeinniltä. Kiitos!

Erinomainen kypärä

-

Suuri osto, kypärä on niin mukava ja tunnen olevani erittäin turvallinen käyttää sitä - mukavin kypärä, jonka olen koskaan omistanut, ja se näyttää hyvältä! Hyvä palvelu, nopea toimitus ja hyvä seuranta Bikeinnilta,

Yläosa

-

nopea toimitus-huipputuote

Kypärä idaman sudah sampai !!

-

Kypärä idaman sudah sampai walaupun lambat sikit. Tapi-kypärä memang berkualiti tinggi, seperti yang di jelaskan. Muat dengan pilihan saiz kepala. Saya suka!

Vahvistan huippuosaamisenne ...

-

Kypärä on kuvauksen mukainen. Suunnittelu, mukavuus ja keveys. Myös markkinoiden paras hinta.

Erinomainen kypärä

-

Vaikuttava kypärä

Poc tectal

-

Kiva kypärä, näyttää kohtuullisen hyvin tehdyltä, näyttää hyvältä päältä, eli ei kuin sieni. Fit on hyvä, mutta pääpanta hankaa korvan yläosan kohtaa päätäni.

Erinomainen osto, täysin tyytyväinen!

-

Kypärä saapui täydellisesti pakattuna ja ennen toimitusaikaa. Paketin seuranta täysin ajan tasalla. Se on paras hinta, jonka löysin, tietysti käytän palvelustasi uudelleen!

Poc

-

Täydellinen!

Vähän

-

Cascosta voidaan vain vähän sanoa, se on POC. Nopea ja oikea-aikainen toimitus, tilasin väärän koon, palautuksen ja vaihdan koon helposti ja nopeasti.

Mahtava

-

Juuri saanut kypäräni ..... rakastan sitä! Sopii täydellisesti, hyvin suunniteltu ja niin mukava.

Upea kypärä

-

Kevyt ja hyvä istuvuus!

Super vanhentunut

-

Kaikki meni täydellisesti!

Sopii täydellisesti !!!

-

Hyvä kypärä. Sopii täydellisesti. Visuaalisesti hieno !!!

Mahtava kypärä !!

-

Paras hinta, jonka löysin, tämä kypärä on niin mukava. Erittäin ammattitaitoinen yritys nopea toimitus + pakettien seuranta käyttää tätä palvelua uudelleen.

Poc-kypärä

-

En voinut olla tyytyväisempi, POC-kypärä on kuten kuvattu. Suosittelen ostamista INN-pyörällä. 100% luotettavan ja nopean lisäksi seuranta ja informaatio ovat huippua.

Poc-kypärä

-

En voinut olla tyytyväisempi, kypärä on kaikki mitä bikeINN: ssä kuvataan. Ja suosittelen ostamista bikeINN: ltä. Se on 100% luotettava ja nopea toimitus.

Kypärä päällä

-

Kevyt, mukava kypärä. Nopea toimitus.

Parhaiten näyttävä kypärä

-

Koko on totta ja siinä on helppo pääsy mikrosuoritusominaisuuteen. Ulkonäkö on ehdottoman fantastinen.

Poc-tektaliarvio

-

Ilma virtaa helposti kypärän läpi, joten se on yksi parhaimmista ilmatetuista polku- / enduro-kypäristä, joita olen testannut. hyvä peitto, hyvä ilmanvaihto.

Poc-kypärä

-

Erinomainen laatu ja muotoilu, jota voit odottaa pocista kuten aina. Hyvä istuvuus!

Hyvä.

-

Tyytyväinen värin, istuvuuden ja painon kaikilla puolilla.

Tectal poc -kypärä

-

Erittäin hyvä kypärä, erittäin kevyt. Jälleen kerran hieno työ Tradeinnilta, ostoista toimituksiin. Tervehdys!

Erinomaiset asiakaspalveluongelmat

-

Pään pituus on 58-59 cm, ja minulla on ollut huono onni, että XL-koko on 59-62 ja ML on 55-58. Ensimmäinen on liian suuri, koska vaikka säädin on säädetty jopa pään muoto, loput kypärä on hyvin löysä. ML: n kanssa tapahtuu, että olen jäänyt ja puristettu tunteella hukkua. Joka tapauksessa asiakaspalvelu on ollut erittäin hyvä, eikä minulla ole ollut paluuta koskevia ongelmia. Minun täytyy löytää brändi ilman tämän kokojen sattumaa, ja olen varma, että ostan sen täällä.

Laadukas kypärä

-

Erinomainen kevyt ja mukava kypärä! Nopea toimitus!

Comentari

-

Casc-moltti-kooda, jota olen saanut, on kumi tai peça, joka pitää nauhan oikeanpuoleisen reunan yli.

Kypärä

-

Super kypärä, kevyt ja erittäin mukava. Käytän edelleen tätä verkkokauppaa.

Kypärä poc tectal

-

Super kypärä, kevyt ja erittäin mukava. Käytän edelleen tätä verkkokauppaa.

Poc tecal kypärä

-

Missä muodossa kypärän säätöjärjestelmä käyttö (pyörän tai liukuva lukko) ovat korvaaminen sisäisiä tyynyjä käytettävissä kiitos.

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Tämä kypärä on pyörän säätöjärjestelmä ja meillä ei ole korvaava sisäinen tyynyjä.


Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje