`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Ventral Air Spin

POC Ventral Air Spin

POC Ventral Air Spin

POC Ventral Air Spin

  • POC Ventral Air Spin
  • POC Ventral Air Spin
  • POC Ventral Air Spin
  • POC Ventral Air Spin
  • POC Ventral Air Spin
  • POC Ventral Air Spin

POC Ventral Air Spin

Tuotekuvaus POC Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin -kypärä on yksi merkin tyylikkäimmistä ja ilmastoituimmista malleista , monipuolisen tuuletusaukonsa ansiosta. Se on myös erittäin turvallinen ja kevyt, joten voit kantaa sitä retkilläsi tai matkoillasi vuorelle.

Spin-tekniikka antaa sinulle sisäisen silikonityynyn, joka tarjoaa mukavuutta ja EPS-vuori on turvallisempaa, koska se takaa hyvän iskunvaimennuksen pystysuoriin tai vinoihin iskuihin. Tämä pyöräilykypärä on kääritty yhdeksi kappaleeksi Unibody-kuorta, joten se pitää ehjänä iskua vastaan.

Tämä pyörä- tai moottoripyöräkypärä tarjoaa viileän tunteen koko pään alueella ilmanvaihtokanavien ansiosta, jotka suosivat ilmankiertoa. Säädettävät hihnat tarjoavat suuren mukavuuden, tuen ja turvallisuuden.

ominaisuudet


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja POC-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia POC tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: POC Ventral Air Spin. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet POC Ventral Air Spin

Sukupuoli
Ikä
Kypärä suojaa
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (56)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Poc takuu

-

Mitä voin sanoa ... Poc on takuu ... silloin Ventral on vielä suorituskykyisempi kuin oktaali .. erittäin suositeltavaa ... koko S tarttuu täydellisesti päähänni ... ja lopuksi erinomainen Bikeinn-palvelu toimitettuna vain 3 päivää, vaikka 183 eurolla ylimääräinen 8 euroa tuntui minulta kohtuuttomalta .. missä muilla sivustoilla on ilmainen toimitus ... tuottaa edelleen 5 tähteä

Kevyt, mukava, näyttää liike!

-

tämä kypärä on niin kevyt, että unohdat, että käytät sitä. kaikki säätimet ovat nopeaa ja helppoa saada erinomainen istuvuus, se on kokoa ja näyttää ässä. palvelu ja toimitus bikeinnista oli odotettua: nopeaa ja luotettavaa. Kiitos

Hinta ja toimitus hämmästyttävä!

-

Vau, en voi lyödä Bike Innin hintoja! Ja kypärän toimitus oli oikeaan aikaan !! Tyytyväinen asiakas!

Moitteeton palvelukypärä

-

Täydellinen kypärä, loistava tuote ja hinta. Tarkka ja täsmällinen toimitus, paketti ehjä. Onnittelut vastaanotetusta palvelusta. Tarjoa laadukkaita tuotteita ja huolellista viestintää asiakkaan kanssa.

Suuri kypärä

-

Kevyt ja sopiva. Tilasin Zink Orange -värin M: ssä ja rakastan kirkasta väriä. Hieman pettynyt siihen, että hinta laski 80 (!!) tilaukseni (368) välillä siihen päivään, jolloin sain sen postitse tänään (286) kaksi ja puoli viikkoa myöhemmin.

Poc-ventraalinen ilmakierros

-

mahtava kypärä, erittäin kevyt ja ei niin hämärä. todella tyytyväinen siihen

Suuri kevyt ja mukava kypärä

-

Nopea toimitus. Kypärä on sulka ja spin-järjestelmä on erittäin mukava. Erittäin hyvä ilmanvaihto. Ulkonäkö on hyvin erottuva ja erilainen kuin muut kypärät, ja se on henkilökohtaisen maun asia

Hyvä ja laadukas tuote

-

Kiitos. Sain kohteen. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun. Tämä on neljäs kerta ostokseni TradeINN: n kanssa. Ostaa ehdottomasti uudelleen muita tuotteita.

Katsaus kypärän ostoon

-

Tämä on toinen ostoni BikeInniltä. Kokemukseni myyjän kanssa on, että tuotekuvaus on yksityiskohtainen ja selkeä, mikä on hyödyllistä ostajalle. Kypärä on hyvin suojattu hyvin pakatulla pakkauksella. Kypärä sopii hyvin ja hyvä tuuletus kuumalla säällä Singaporessa. Kiitos

Poc kypärä

-

Tehokas ja ammattimainen tilauksesta toimitukseen. Internet-ostokset kuten sen pitäisi olla. Kypärä on kevyt ja hengittävä. Erittäin mukava. Erittäin suositeltavaa

Poc kypärä valkoinen

-

Toimitus mainittuna päivänä. Pakkaus on myös luotettava. Toistaa ostoksen.

Poc kypärä

-

Toimitus mainittuna päivänä. Pakkaus on myös luotettava. Toistaa ostoksen.

Erinomainen kypärä, ole varovainen koon suhteen

-

Olen iloinen suunnittelusta ja tuuletuksesta, vain kommentti koosta, pääni ympärysmitta on 59 cm., Koska se on koon M reunalla ja POC: n mukaan L-kypärän alue on 56-61 cm., Valitsin koon L, mutta kypärä on suuri ja oikeastaan se oli istuvuuden alarajan sisällä ja tuntui, että jousitus oli paljon löysällä, olisin ehdottomasti mennyt kokoon M. Ei ollut mahdollista vaihtaa minua. tuotetta, koska olen Meksikossa ja toimitus- ja tullausaika Hollannista voi olla mikä tahansa 15 päivän ja 3 kuukauden välillä. Mielestäni koon L tulisi olla yli 61 cm: n ympärysmitta.

Pikatoimitus

-

nopea toimitus Nl: stä Ca: han ja ukko rakastaa sitä!

Upea

-

Kypärä upealla viimeistelyllä, mallikoko L

Poc-ventraalinen ilmakierros

-

ehdottomasti tyytyväinen kypärään, joka on todella erinomainen. Toimitukset ilmoitettuina aikoina!

Toimitus

-

Erittäin tyytyväinen tuotteen laatuun, kaikki on kuvattu. Lähettäminen ei ollut niin nopeaa kuin BikeInn tarkkaili, mutta silti tyydyttävä. Kiitos.

Hyvin istuva kypärä

-

Hyvin päässä istuva kypärä.

Upea muotoilu

-

upea kypärä !!

Turvallisin kypärä markkinoilla

-

Se on minun toinen POC. Ostin OCTAL: n, sattumalta tänä vuonna onnettomuuden ja suoritin tehtävänsä. Minulla ei ollut vammoja tai kipuja putoamisen jälkeen. Kypärien tekniikka on parasta siellä.

Mukava, vaalea kypärä

-

Erittäin kevyt ja hengittävä. Tuntuu mukavalta. Se on kallis, mutta uskon, että se on sen arvoinen tarjoamansa suojan takia. Myös tyylikäs ulkonäkö.

Kevyt ja viileä kypärä

-

Se on kevyt ja tyylikäs. Ja ennen kaikkea se menee hyvin POC-aurinkolasille.

Hyvä ensivaikutelma

-

Kun pakkausta puretaan, laatu näyttää hyvältä. Istuvuus ei vastaa korviani, mutta odotan sen olevan säädettävissä

Poc ventraalinen kehräysilma

-

Mukava, kevyt kypärä. Geelimäisen pehmusteen ansiosta, erittäin mukava käyttää ... ilman painepisteitä. Toimitus viikon sisällä. Johtopäätös ... voin vain suositella sitä!

Se on todella kevyt.

-

Olin yllättynyt siitä, että toimitetun laatikon paino oli erittäin kevyt. Se menee hyvin Oakley Jawbreakerille. Se ei ole aasialainen sovi, joten on tunne, että pää on painettu molemmille puolille, mutta yleinen tunne on hyvä.

Hyvä istuvuus

-

kypärä on erittäin kevyt ja erittäin ilmava etenkin kuumana kesäkaudella. Fit sopii hyvin myös aasialaisille.

Rakkaus kypärä, vihasi odottaa

-

Rakasta kypärää. Kevyt, sopii hyvin, näyttää hyvältä. Vihasi kuukauden pitkää odotusta saadakseen kypärän, jota mainostettiin viikossa. Toimii hyvin POC-pääpannan kanssa!

Puhdas muotoilu! huomaa vaakataso

-

Osta M-koko. Minulla on myös kahdeksankertainen, mutta se on virkistävä, koska muoto on pienempi. Mielestäni se on hyvä kypärä, koska se on kevyt ja siinä on hyvä ilmavirta. Kokotaulukossa näkyy kuitenkin vain kehä (54 - 59 cm), joten japanilaiset ovat erityisen varovaisia. Sisähalkaisijan leveys oli 16 cm, ja korkeus oli noin 20,5 cm (mittaamiseksi se on amatöörin mitta, joten viitteeksi!) Minulla (ympyrä 57,5 cm) oli marginaalinen korkeus, mutta leveys oli odottamatta tiukka. . Tarkista huolellisesti ostaessasi.

Poc ventral air spin raceday valkoinen

-

Kypärä saapui aikataulussa. Se on kevyt ja laadukas viimeistely. Pään halkaisijan ollessa

Aika

-

Täydellinen tuote, huono odotusaika, melkein kuukausi odottaa saapumistaan, kun alun perin merkittiin alle viikko.

Erinomainen

-

Erittäin vaikuttava kypärä, erittäin näkyvä ja mukava!

Arvostelu

-

Suuri kypärä ja koko on täydellinen. Reilu hinta. Kiitos

Ylin

-

kevyt, mukava ja nikkelitasoinen. Suhteellisen pieni koko - L ei ole liikaa 59 cm: n pään ympärysmitalle

Poc-kypärä

-

Yllättävän kevyt ja erittäin kätevä toimitussuunnitelma suosittelen

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote lyömättömään hintaan. Materiaalien muotoilun ja laadun vuoksi ilmanvaihto pyörittää kypärää!

Erinomainen

-

.

Viileä oranssi maali

-

viileä kypärä. odottaa ja nähdäko maali haalistuu, mutta näyttää upealta.

Poc ventraalinen ilmakierros

-

Erittäin mukava ja kevyt. Myös erittäin raikas.

Poc-kypärä

-

Se on mukava muotoilu, hyvä ilmanvaihto ja hyvä istuvuus

Erittäin hyvä tuote

-

Kypärä on selvästi huippuluokan, kaunis mattapintainen erittäin kaunis, hinta hyvällä paikalla ja nopea toimitus, erittäin tyytyväinen!

Prima

-

Mukava kevyt kypärä. On jonkin verran vähemmän leveä / suuri kuin muun tyyppiset POC.

Parannettu estetiikka

-

Erittäin mukava ja kevyt. Estetiikkaa on parannettu huomattavasti. Edellinen oli kuin sieni. Suosittelen sitä.

Poc-kypärä

-

Tyylikäs, mukava kypärä. Edullinen hinta. Toimitus melko hidas.

Poc ventraalinen ilmakierros

-

Erittäin kevyt ja mukava kypärä. Tarkempi muotoilu ja viimeistely kuin edellisessä mallissa. Erittäin tyytyväinen

Poc ventraalinen ilmakierros

-

Uskomattoman hyvin suunniteltu kypärä. Minulla on myös POC Octal, joka on aina vaikuttanut minusta tavasta, jolla se sopii päähäni, säädettävällä takahihnalla ja uskomattomilla sisustuselementeillä kypärässä. Oktaalissa on erittäin alhainen tuulen melu ajon aikana. Ventral Air Spin on ylittänyt suunnittelun kaikki elementit! 1. Sisemmässä muovisessa häkissä on tehty uusi muotoilu, joka mahdollistaa paremman istuvuuden meloniin. 2. Vaikuttaa hiukan itsestään selvältä, mutta ylimääräinen ilmanvaihto pitää pään melko viileänä erittäin vähäisen tuulen aiheuttaman melun kanssa pyöräillä. 3. Värivalikoiman paraneminen on ollut minusta erittäin innoissani, ostin uraani mattamustan, joka vastaa cervelo r3 -sarjaani. Kiitos POC niin upeasta kypärästä!

Hämmästyttävä

-

Ripper-kypärä, edullinen hinta ja nopea toimitus

Katso, laadullinen ja suojattu suojaus

-

Laadukas valmistus ja lopullinen päätöslauselmaesitys indiegoitavissa olevaksi ja jälkikäteen toteutettavaksi. Suojaa vuosikertomus, joka on suunniteltu Spin-tekniikan tehokkuudelle. Kun kyseessä on valtakauden rapidment auquociculare de la coquille, on automaattisen que ce casque-ci possède ja profiili moins proenminent que d'autres modèles de la marque.

Laatu ja nopea toimitus

-

Sain kypärän erinomaisessa kunnossa ja myyjän suosittelemien aikojen sisällä suosittelen sivuston ostamista !!!

Upea

-

Erittäin mukavat kuulokkeet, erittäin mukavat. Upea tuote

5 tähteä

-

Hyvä rakenne, kevyt ja helppo säätää.

Poc-kypärä

-

Saavuin melko nopeasti. Kuten verkossa kuvataan. Hyvä on.

Viisi tähteä

-

Kevyt, ilmava ja hyvin säädettävissä

5 tähteä

-

Kevyt ja erittäin ilmava kypärä

Laatu ja näyttävä muotoilu

-

Koska muuten ei voinut olla, tällä arvostetun turvallisuusjohtaja POC-tuotemerkin kypärällä on vaikuttava muotoilu ja korkea laatu. Yhteenvetona: kevyt, ensiluokkaiset materiaalit, urheilullinen ja näkyvä tiellä.

10 mukavuutta

-

Erittäin mukava poc-kypärä. Se sopii hyvin päähän. Erittäin nopea toimitus. Kaikki 10

Hyvä ostaa

-

Minulla oli POC-kypärä ja olen uudistanut sen tähän. Se näyttää enemmän mukavuutta ja on tyylitelty enemmän kuin edellinen malli. Erittäin tyytyväinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje