`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Poc

Poc Ventral Air Spin

  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Tuotekuvaus Poc Ventral Air Spin

Uusi suorituskykyinen kypärä on suunniteltu tuottamaan viileyttä tavalla kuin koskaan ennen. Tarkka ilmanvaihtoaukot ja sisäiset kanavat säätävät ilmanottoa ja vapauttamista sekä alhaisilla että suurilla nopeuksilla. Ihanteellinen pitkille ajoille vuoristossa tai kuumemmissa päivissä satulassa. Ventral Air SPIN -hankkeella voittajan palkittu Design and Innovation Award 2019 -työkalu parantaa ratsastajien aerodynaamista profiilia ja minimoi vetämisen. Erityiset ilmavirta-alueet parantavat ilmanvaihtoa ja jäähdytystä, kun taas aerodynaamisesti optimoitu takareuna vähentää turbulenssia. Poikkeuksellisen kevyt Ventral Air SPIN on kehitetty kokonaisuutena. Siinä on täysin kääritty unibody-kuorirakenne ja EPS-vuori, joka tarjoaa ihanteellisen tasapainon painon ja turvallisuuden välille. Myös patentoitava silikonipehmustusteknologiajärjestelmä SPIN sisältää ominaisuuksia. Käytännöllisiä ominaisuuksia ovat kevyt kokoinen säätöjärjestelmä, joka takaa yksilöllisen istuvuuden, ja silmälasit, joiden avulla silmälasit voidaan helposti ja turvallisesti varastoida, kun niitä ei käytetä.

Ominaisuudet:

Rakenteellisesti optimoitu kypärä, jossa on tarkat ilmanvaihtoaukot ja sisäiset kanavat ilmanottoaukon ja vapautuksen ohjaamiseksi sekä suurilla että pienillä nopeuksilla.

Äärimmäinen jäähdytys ja tuuletus satamien ja innovatiivisen sisäisen ilmavirran suunnittelun ansiosta.

Ainutlaatuinen muotoilu, joka on optimoitu CFD-testeillä aerodynaamisen suorituskyvyn ja minimaalisen ilman turbulenssin suhteen.

Ominaisuudet: POC: n patentoitava silikonipehmustejärjestelmä, SPIN (Shearing Pad INside).

Tehokas EPS-vuori, jossa on kohdennettu ja optimoitu tiheys, joka tarjoaa ihanteellisen tasapainon pienen painon ja kaatumisen varalta.

Täysin kääritty unibody-kuorirakenne parantaa turvallisuutta ja kypärän eheyttä.

Kevyt kokoinen säätöjärjestelmä yksilölliseen sopivuuteen.

Helposti säädettävät tarkkuushihnat, jotka kiinnittyvät kypärän sisäkkeeseen, lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta.

Silmälasit pitää aurinkolasit tukevasti paikallaan, kun ne asetetaan kypärään.

EF Education First Pro Cycling Team käyttää.

Tekniset tiedot:

Paino 230 g


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Hyödy nyt Poc Ventral Air Spin tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Poc-tuotteita parhailla hinnoilla.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Poc Ventral Air Spin

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä ostaa

-

Minulla oli POC-kypärä ja olen uudistanut sen tähän. Se näyttää enemmän mukavuutta ja on tyylitelty enemmän kuin edellinen malli. Erittäin tyytyväinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje