`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC VPD Air Leg Pair

POC VPD Air Leg Pair

  • POC VPD Air Leg Pair
  • POC VPD Air Leg Pair
  • POC VPD Air Leg Pair

POC VPD Air Leg Pair

Tuotekuvaus POC VPD Air Leg Pair

Maastopyöräily on kehittynyt huomattavasti viime vuosina ja polkupyörät tarjoavat nyt mahdollisuuden kaikenlaiseen maastoon ja ratsastustyyliin. Joten olemme luoneet kevyen VPD Air -jalan vaihtoehtona niille ratsastajille, jotka etsivät minimaalisia pehmusteita ja vahvisteita, mutta korkeimmat mukavuutta, puristusta ja ilmanvaihtoa. VPD Air -jalkojen mukavuusliinat on suunniteltu parantamaan joustavuutta ja liikkumisvapautta, ja tyynyjen ylä- ja alareunassa olevat pii-nauhat takaavat tarkan ja turvallisen asennon myös karkeilla ratsastusolosuhteilla. Tyynyt ovat kevyitä, ja rei'itetyn kankaan ansiosta ilmavirta kasvaa. Jalat tarjoavat optimaalista ilmanvaihtoa ja kosteuden säätöä. Ihanteellinen pitkiä päiviä pyörällä tai kun haluat pehmusteita, mutta ilman rangaistusta.

Ominaisuudet:

Höylätty matalaprofiilinen polven mukavuusliinat

Vahvistettu kangas ulkopuolella polvi

Tuuletetut tekstiilien sisäosat

Kevyt puristuskangas turvalliseen ja paineettomaan asentoon

Silikoninauha ylhäältä ja alhaalta

Rei'itetty optimoitu kosteus ja ilmanvaihto


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja POC-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia POC tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: POC VPD Air Leg Pair. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Yläosa

-

Erittäin hyvä tuote

Joka pennin arvoinen

-

Omg. Erinomainen palvelu u guyzilta BikeInnista. Rakastan todella ostoni. Tuote on erittäin hyvä. Sen väärti. Sain sen 4 päivän sisällä. Kiitos vielä kerran guyz.

Poc vpd ilmajalka

-

Erittäin hyvä tuote, mutta vähän löysä, koska siinä ei ole vetoketjua. Suosittelen sitä MTB: lle, enimmäkseen eikä maantiepyöräilyyn.

Erittäin hyvä

-

Ne ovat erittäin hyviä ja suojaavia, mutta ne eivät ole niin paksuja kuin luulin ja hiukan liukas

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje