`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Want Polarized

  • POC Want Polarized
  • POC Want Polarized

POC Want Polarized

Tuotekuvaus POC Want Polarized

Haluatko on Grilamid runko, joka on kevyt, joustava ja kestävä, mikä tekee siitä täydellisen lähes mitä tahansa urheilullinen pyrkii. Hydrofiilinen kumi pysyy grippy märkänäkään, joten lasit kiinni nenän kun siirrät, riippumatta sadetta tai hikoiluun. Nylon linssit käsitellään Ripel, sillä selkeä näkemys ja helppo puhdistaa.

Ominaisuudet:

Hoidot Polarisoitu, HCD, Anti Scratch, heijastuksenestopinnoitteisiin

VLT 11,8%


Jos pidät POC Want Polarized:sta, tutustu myös muihin POC:n pyöräilytuotteisiin Suojaukset osastollamme ja Aurinkolasit katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet POC Want Polarized

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje