`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Want

  • POC Want
  • POC Want
  • POC Want

POC Want

Tuotekuvaus POC Want

Wantillä on grilamid-runko, joka on kevyt, joustava ja kestävä, mikä tekee siitä täydellisen lähes kaikkiin urheilullisiin pyrkimyksiin. Hydrofiilinen kumi pysyy tarttuvana myös märkänä, joten lasit tarttuvat nenäsi liikutessaan sateesta tai henkäyksestä riippumatta. Nylonlinssejä käsitellään Ripelilla, selkeän näkyvyyden ja helppoa puhdistusta varten.

POC Wanta on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan POC:n tuotteita, kuten Want, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita POC:lta.

Ominaisuudet POC Want

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje