`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

POC

POC Will Polarized

  • POC Will Polarized
  • POC Will Polarized
  • POC Will Polarized

POC Will Polarized

Tuotekuvaus POC Will Polarized

Will silmälasien on elämäntapa runko suorituskyvyn ominaisuuksia. Grilamid runko on kevyt, joustava ja kestävä, mikä tekee siitä täydellisen lähes mitä tahansa urheilullinen pyrkii. Hydrofiilinen kumi pysyy grippy märkänäkään, joten lasit kiinni nenän kun siirrät, riippumatta sadetta tai hikoiluun. Nylon linssit käsitellään Ripel varten selkeä visio ja helppo puhdistaa.

Tekniset tiedot:

VLT 11,8%


Löydä suosikki Suojauksetmallisi ja nauti pyöräilysta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen POC Will Polarized:n. Jos sinulla kysyttävää POC Will Polarized:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet POC Will Polarized

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Parhaat lasit kaikissa tilanteissa

-

Vain yksi hyvä tuote POC: lta. Käytän häntä pyöräilemään ja jokapäiväisessä elämässään hän on nyt jatkuva kumppani, koska hän näyttää todella tyylikkältä ja sillä on erittäin hyvä yllätysmukavuus, koska se on erittäin kevyt.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje