`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

POC

POC Will

  • POC Will
  • POC Will
  • POC Will

POC Will

Tuotekuvaus POC Will

Will on elämäntapa runko suorituskyky ominaisuuksia. Grilamid runko on kevyt, joustava ja kestävä, mikä tekee siitä täydellisen lähes kaikki urheilullinen hankkeessa. Hydrofiilinen kumi pysyy grippy vaikka märkä, joten lasit kiinni nenääsi kun siirrät, riippumatta sadetta tai hikoiluun. Nylon linssit käsitellään Ripel varten selkeä visio ja helppo puhdistaa.Tekniset tiedot:


Käyttö: luovutuksia / laajennettu käyttö

Valaistusolosuhteissa: aurinko

Hoidot: ripel

VLT: 14,9%

Linssi luokka: kissa. 3


Jos pidät POC Will:sta, tutustu myös muihin POC:n pyöräilytuotteisiin Suojaukset osastollamme ja Aurinkolasit katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet POC Will

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Lasit

-

Olen tyytyväinen ostamiisi laskeihin. Erittäin mukava.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje