`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Polar

Polar Vantage M

Polar Vantage M

Polar Vantage M

Polar Vantage M

Polar Vantage M

Polar Vantage M

Polar Vantage M

  • Polar Vantage M
  • Polar Vantage M
  • Polar Vantage M
  • Polar Vantage M
  • Polar Vantage M
  • Polar Vantage M
  • Polar Vantage M
  • Polar Vantage M
  • Polar Vantage M

Polar Vantage M

Tuotekuvaus Polar Vantage M

Haasta rajoituksesi Polar Vantage M: llä, joka on monipuolinen monisportti ja juoksu-GPS-kello kaikille, jotka rakastavat uusien ennätyksien asettamista. Tämä ohut ja kevyt harjoituskumppani tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot suorituskyvyn parantamiseksi.

Suunniteltu suorituskykyä varten:

Polar Vantage M on yhdistelmä uusinta urheilutekniikkaa ja kevyt muotoilu.

Seuraavan tason ranteeseen perustuva sykemittaus

Uusi Polar Precision Prime ™ -anturi -fuusio tekniikka varmistaa, että Polar Vantage M tarkkailee sykettäsi ranteesta tarkasti myös silloin, kun liikkuminen on vaikeaa.

Ei kompromisseja tyylisi kanssa:

Sovittaa Polar Vantage M -laitteesi mihin tahansa ilmeeseen vaihdettavalla rannekkeella. Valitse suosikkisi Polar-valikoimasta tai käytä mitä tahansa 22 mm: n jousitankoilla varustettua nauhaa.

Kaikki yhdessä koulutuskumppanissasi:

Polar Vantage M on aina valmis auttamaan sinua, olipa tavoitteena parannus suosikkiurheilulajissasi tai rakkautesi mitata suoritustasi eri urheilulajeissa.

Tee työ näkyväksi:

Polar Vantage M auttaa sinua määrittämään harjoituksesi ja nähdä kuinka harjoituksesi rasittavat vartaloasi eri tavoin.

Valitse yli 130 urheilulajista:

Polar Vantage M: n avulla voit mukauttaa kunkin urheilulajisi yksilölliset asetukset.

Täydellinen harjoitusalusta dataa rakastavalle urheilijalle

Polar Vantage M toimii saumattomasti Polar Flow -sovelluksen kanssa, joka on online-ikkuna harjoitteluasi, nukkumista ja aktiivisuutta varten. Polar Flow -sovelluksella kaikki harjoitustietosi ovat helposti saatavilla yhdessä paikassa.

Voit myös synkronoida tietosi muihin verkkourheiluyhteisöihin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin.

Suunnittele, kouluta, analysoi

Saat automaattisen harjoituspäiväkirjan, laajat suunnittelu- ja analysointityökalut, edistymisraportit ja Polar Flow -yhteisön tuen

Jaa tietosi valmentajallesi: Anna valmentajallesi pääsy harjoitustietoihisi ilmaisella Polar Flow for Coach -palvelulla.

Ominaisuudet:

Ominaisuuden kohokohdat:

Polar Precision Prime: Saa tarkan ranteeseen perustuvan sykemittauksen vaativimmissakin olosuhteissa.

Training Load Pro: Määritä harjoituksesi rasitus ja katso kuinka harjoituksesi rasittaa kehon eri osia.

Juoksuindeksi: Hanki arvio käynnissä olevasta VO2max: stäsi ja katso kuinka juoksutehokkuutesi kehittyy.

Juoksu-ohjelma: Hanki henkilökohtainen ja mukautuva harjoitussuunnitelma, joka sopii sinulle ja tavoitteisiisi.

Urheiluprofiilit: Polar Vantage M tukee yli 130 erilaista urheilulaitetta. Lisää suosikkiurheilulajisi Polar Vantage M -laitteeseesi Polar Flow -laitteeseen.

Uintitiedot: Seuraa edistymistäsi uima-altaalla. Polar Vantage M tunnistaa syke, uintityylisi, etäisyyden, vauhdin, iskut ja lepoajat automaattisesti. Etäisyys ja aivohalvaus seurataan myös avovedessä.

Älykkäät kalorit: Tiedä tarkalleen kuinka monta kaloria olet polttanut painosi, pituutesi, iän, sukupuolen, henkilökohtaisen maksimisykkeen (HRmax) ja kuinka kovasti treenaat perusteella.

Harjoituksen hyöty: Hanki motivoivaa palautetta heti harjoituksen jälkeen, joka kuvaa harjoittelun vaikutusta

24/7 toiminnan seuranta: Polar Vantage M seuraa vaiheita, etäisyyttä, kaloreita ja unta ja antaa sinulle henkilökohtaisen aktiviteettitavoitteen jokaiselle päivälle.

Jatkuva syke: Hanki kattava kuva siitä, kuinka sydämesi käyttäytyy päiväsi aikana. Jatkuva sykemittaus antaa sinulle entistä tarkempia kalorien poltto- ja aktiivisuustietoja ja kertoo päiväsi alimman ja korkeimman sykkeen.

Sleep Plus ™: Hyvin nukkuminen auttaa parantamaan palautumista ja suorituskykyä. Polar Sleep Plus ™ tunnistaa automaattisesti unen ajoituksen, määrän ja laadun.

Tekniset tiedot:

Mitat: 46 x 46 x 12,5 mm

Paino: 45 g

Näyttö: Aina värillisessä näytössä. Koko 1.2 ”, tarkkuus 240 x 240.

Akku: 230 mAh Li pol -akku. Akun kesto jopa 30 tuntia harjoitustilassa (GPS ja ranteeseen perustuva syke).

GPS: Integroitu GPS & GLONASS. Avustettu GPS nopeaan korjausaikaan.

Yhteydet: Bluetooth vähän energiaa. Mukautettu USB-kaapeli lataamista ja tietojen synkronointia varten.

Katso: Aika ja päivämäärä. Hälytys torkkua.

Käyttöliittymän kielet: englanti, saksa, ranska, italia, hollanti, norja, espanja, portugali, ruotsi, suomi, tanska, puola, venäjä, turkki, indonesia, tšekki

Anturit: Yhteensopiva Polar BLE -sykeanturien kanssa.

Vedenkestävyys: Vedenpitävä (WR30)

LAATIKOSSA:

Multisport-kello Polar Vantage M

Latauskaapeli

Polar Vantage M -käyttöopas

Tiedotus


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Polar:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Polar:n takaama takuu. Valitse yksi Elektroniikka kategorioista ja tutustu laajaan Elektroniikka tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Polar Vantage M on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Polar Vantage M

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (21)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Polar vantage m

-

Erinomainen laatu ja huomio. 100% suositeltava tuote. Polar kehittyy yhä enemmän.

Hyvä katsella

-

Luotettava ja tarkka, kello antaa minun parantaa harjoittelusi FC-vyöhykkeiden ansiosta. Multisport-profiili on huippuluokkaa.

Kallis suorituskyvyltään

-

Erittäin hyvä muotoilu, kaunis tarkkuusnäyttö melko hyvä pulssin suorituskyky, joten molemmille tähdet, toisesta erittäin huono GPS-laskelma erittäin väärä laskenta tahti edelleen ja verrattuna moniin vanhempiin kellot. Sääli polaaria, mutta ei rahaaan arvoista ..

Soooooooo hyvä

-

Olen todella onnellinen 4 tämä kello. Niin mukavaa ja halvempaa kuin olen voinut ostaa sen Venäjällä. Niin paljon hyviä toimintoja 4 minä (olen aloittelija triathletti) ja sillä on fantastinen pieni paino (vähemmän kuin mallini). 2 viikon toimitus, mukava pakkaus. Suosittelen tätä kauppaa 4 ystävälleni, koska olen täysin tyytyväinen. Iso kiitos!

Erittäin hyvä

-

Kaikki meni hyvin, saapui erittäin hyvin pakattuina asuinpaikkaani Belo Horizontessa, Minas Geraisissä 21 päivällä ja maksoi vain 15 postimaksun. Erinomainen tuote. Noin 850 on halvempaa kuin Brasiliassa.

Upea tuote.

-

Olin aluksi epäilevä myymälästä, mutta tutkin ja näin myönteisiä kommentteja sivustosta ja päätin ostaa (maksoin sivustolla alle puolet tuotteen arvosta kotimaassani). Minulla ei ole mitään valitusta, 100% luotettava verkkosivusto ja loistava tuote edulliseen hintaan. (Tuotteen saapuminen kesti 40 päivää).

Täytä odotukset

-

Hyvä keskitason urheilukello, tarkka ja luotettava GPS ja HR. Se täyttää luvatun, on mukava käyttää ja sillä on tarpeeksi vaihtoehtoja seurata sekä harjoittelua että unen laatua. Esteettisesti se on kaunis. Nopea toimitus ja täydellisessä kunnossa.

Kello on super. tarkka maantieteellinen sijainti

-

Toimitus 14 päivää Samaraan. Upea katsella. Olen tyytyväinen. Katsotaanpa kuinka he näyttävät itsensä uima-altaalla

Upea kuntokello

-

Kiitos nopeasta toimituksesta ajoissa. Kello on erittäin mukava, siinä on kaikki tarvittavat toiminnot urheilun ja toiminnan seurantaan. Erinomainen akunkesto - melkein 6 päivää 4 harjoittelujaksolla ja 24/7 sykemittarilla. Suositellaan kaikille ihmisille, jotka etsivät täydellistä multisport-kelloa.

Upea muotoilu. tyhjennä sykemittari

-

Upea muotoilu, etenkin analoginen valitsin. Mittaa pulssi riittävästi, pitkille harjoituksille on erittäin tärkeää. Olin hiukan turvallinen koon kanssa ja otin M. Tilaan pienemmän hihnan, se muuttuu erittäin helposti. Toimitus on erittäin nopea Moskovaan, vain 8 päivää. Kiitos!

Upea älykello!

-

Vain kunto- ja terveysohjelma, joka on sijoituksen arvoinen!

Oma uusi näköalani polar kello

-

Olen erittäin tyytyväinen Polar vantage M -mallin suunnitteluun ja ominaisuuksien hyvään suorituskykyyn. Vaikka sen toimitus kesti jonkin aikaa, tuote saapui vihdoin hyvään tilaan ja suosittelen sitä.

Polar on voitettu odotetusti

-

Polar on Sveitsin brändi, joka ylitetään jälleen. Se oli lahja kumppanilleni ja on nyt iloinen siitä, että se toimi triathlon-koulutuksessa.

Hyvä tuote

-

Erinomainen tuote Kesti 3 päivää enemmän kuin odotettiin saapuvan, mutta se oli kunnossa, nautin siitä

-

Se on suuri Multisport-kello. Erittäin tarkka HR-monitori

Ei paha.

-

Tuote saapui erittäin hyvässä kunnossa. Nopea ja sujuva toimitus!

Tyylikäs muotoilu

-

Ostin Polar Vantage M: n Trekinn.comista erittäin kohtuulliseen hintaan. Toimitus oli nopeaa. Tämä on minun 4. Polar ja aiemmin käytetty M400. Pidän Vantage M.: n tyylikkäästä designista. Suuri katsella!

Polar vantage m

-

Kaikki on hienoa, nopea toimitus, alkaa testata tuotetta.

Urheilukello

-

Great Watch, olen todella tyytyväinen siihen

Hyvä tuote suositeltavaksi

-

Hei, käytän sitä aamulla lenkille ja myös uimiseen. se tekee ihmeitä, mitä kun kerro jotakin veden valaistuksesta, mitä kiinnostusta nähdä soittaa veden alla, kun uimme uimassa. Kuinka monta kertaa henkilö pysähtyi 1 km: n verran tarkistamaan aikansa ... Juokse- mista kiinnostavasta sydämestä, kun teet jakoa tai on hyödyllistä työskennellä hyvin. suositella ilman ongelmia. Nopea toimitus.

Hyvä

-

hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje