up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Powerbar

Powerbar Isoactive 1.32kg Lemon

Powerbar Isoactive 1.32kg Lemon

plus
  • Play videoPowerbar Isoactive 1.32kg Lemon
  • Powerbar Isoactive 1.32kg Lemon
  • Powerbar Isoactive 1.32kg Lemon

Powerbar Isoactive 1.32kg Lemon

Tuotekuvaus Powerbar Isoactive 1.32kg Lemon

Isotoninen urheilujuoma, jossa on 5 elektrolyyttiä ja C2MAX Dual Source Carb Mix

tuotteen yksityiskohdat

Hiilihydraattielektrolyyttiliuos parantaa veden imeytymistä liikunnan aikana

C2MAX Dual Source Carb Mix

Tarjoaa elimelle 5 ELECTROLYTES (natrium, kloridi, kalium, magnesium ja kalsium)

Luonnollisilla makuilla eikä säilöntäaineilla * (* lain mukaan)

Tietoja tästä tuotteesta

Urheilun aikana menetät sekä vesi- että elektrolyyttit hikoilla. Kehosi tarvitsee myös elektrolyyttejä ja hiilihydraatteja veden imeytymisen parantamiseksi. Lisäksi sinun on lisättävä energiatasosi ennen kuin aloitat ja tankkaat urheilun aikana jopa 90 g hiilihydraatteja tunnissa riippuen intensiteetistä ja kestosta.

ISOACTIVE - Isotoninen urheilujuoma on suunniteltu harjoitteluun ja liikuntaan, koska se parantaa veden imeytymistä, jolloin sinun on virkistynyt. Se tarjoaa sinulle kolme etua yhdessä tuotteessa: nestettä, elektrolyyttejä ja hiilihydraatteja.

Tieteellisesti kehitetty C2MAX Dual Source Carb Mix sisältää 2: 1 suhde glukoosi- ja fruktoosilähteisiin

Antaa keholle 5 ELECTROLYTES (natrium-, kloridi-, kalium-, magnesium- ja kalsiumyhdistelmää) hiki menetetyssä suh- teessa.

ainekset

Dekstroosi, maltodekstriini, fruktoosi, mineraalit (natriumsitraatit, natriumkloridi, kalsiumlaktaatti, kaliumkloridi, magnesiumkarbonaatit), happamuuden säätelijä (sitruunahappo), luonnolliset aromit, punajuuren mehujauhe. Saattaa sisältää soijapavun ja maidon jälkiä.

SUOSITELTU KÄYTTÖ

Sekoitusohje: Liuotetaan 33 g (noin 3 rkl) 500 ml: n veteen

Yleinen hydraatiostrategia toiminnoille> 60 min:

Juo noin. 200 300ml tuntia ennen urheilua

Juo 150 200ml 15 minuutin välein urheilun aikana

ISOACTIVE tuo myös hiilihydraattien tarvetta 29 grammaan pulloa kohden. Urheilun aikana sinun tulee kuluttaa jopa 90 g hiilihydraatteja tunnissa riippuen intensiteetistä ja kestosta.

Osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.


Jos olet kiinnostunut Powerbar:n Isoactive 1.32kg Lemon tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Terveys ja ravinto tuotteet Powerbar-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Powerbar suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Powerbar Isoactive 1.32kg Lemon jo tänään!

Ominaisuudet Powerbar Isoactive 1.32kg Lemon

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä maku. Erittäin nopea toimitus.

Hyvä tuote

-

Se toimii erittäin hyvin, kytke se ja toimi ilman ongelmia

Sehr suolistossa

-

Sehr gut für lange radtouren und vor allem während langen Zwiftsessionen

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote ja hyvä maku

Ihanteellinen juoma?

-

Kun olen testannut melko paljon jauhetta, se on minulle ihanteellinen juoma. Sen jälkeen olen hyvin henkilökohtainen kysymys, josta olen samaa mieltä. Sitruunan tuoksua ei ole merkitty ja edes 2 litran juomisen jälkeen (pitkillä ponnisteluilla) minulla ei ollut tahmea suu, koska voisin saada sen muiden tuotteiden kanssa. Käytän sitä ennen nesteytystä ja aikana.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up