up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivuflecha

Alin hinta takuu

Alin hinta takuu

Sillä päivittäinen vierailu kilpailijoidemme verkkosivuilla on lähes mahdotonta, olemme ottaneet käyttöön Alin Hinta Takuu-ohjelman. Tämä ohjelma mahdollistaa, että saat taatusti parhaan tarjouksen mistä tahansa myymästämme tuotteesta.

Voittaaksemme kyseisen tuotteen hinnan, ole hyvä ja täytä alin hinta-lomake. Lähetä meille ystävällisesti myös tuotteen verkkosivun URL. Kopioi ja liitä URL ”Löydetty sivulta, URL” kenttään. Lomakkeen vastaanotettuamme, tarkistamme antamasi tiedot ja varmistamme että ne täyttävät Alin Hinta Takuun kriteerit.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

EHDOT

- Jos löydät paremman tarjouksen joltain toiselta valtuutetulta verkkojälleenmyyjältä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoittamalla tämä hinta suoraan ’alin hinta linkin’ kautta, minkä löydät jokaisen tuotteen yhteydessä. Annamme sinulle alemman hinnan jos kaikki alla mainitut ehdot täyttyvät.

- Kategoriaan ei kuulu huutokauppasivustot kuten eBay, Yahoo Auction, yms. Myyjät huutokauppasivustoilla ovat usein harmaiden markkinoiden myyjiä, jotka eivät voi paljastaa tai todistaa tuotteiden alkuperää ja aitoutta.

- Tuoteominaisuuksien tulee täsmätä täysin meidän tuotteemme kanssa, mukaan lukien seuraavat ominaisuudet: merkki, malli, versio, viite, lisävarusteet, koko, väri, saatavuus yms. Sekä muut ominaisuudet, jotka voivat vaikuttaa tuotteen loppuhintaan, kuten postituskulut, erikoistarjoukset, yms.

- Jos olet löytänyt kelvollisen alempihintaisen tuotteen; saat meiltä sähköpostiisi vahvistuksen, joka sisältää ALIN HINTA TAKUU-koodin sekä ohjeet.

- Sähköpostiisi lähetetään koodi, joka on voimassa 72 tuntia.

clouse menu Sulje