`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

PRO

PRO Wheel Bag

  • PRO Wheel Bag
  • PRO Wheel Bag

PRO Wheel Bag

Tuotekuvaus PRO Wheel Bag

Ominaisuudet:

kaksi lokeroa

Sopii 29er pyörän renkaan

Erilliset sisäpussi akseleiden


Ostamalla PRO Wheel Bag:n, voit olla varma pyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, bikeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi pyöräilykaupaksesi ja keskity PRO-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. pyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Pyörät ja renkaatvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet PRO Wheel Bag

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri laukku, 29 pyörää mahtuu helposti

-

Pidin pussista heti, kun sain sen. Asenna helposti 29 pyörää, joissa on 2,2 nuppia. Käytti sitä ilmakuljetuspyöriin Teksasista Houstonista Puerto Vallartaan Meksikoon ja kaikki saapuivat hyvässä kunnossa.

Hyvä laukku

-

Suuri laukku. Ne sopivat kahdelle 29 ': n pyörälle ilman ongelmia ja hyvällä vahvikkeella. Erittäin hyvä tuote Kurja lähetys. Toimituspäivää ei noudatettu, koska heillä ei ollut tuotetta, ei siksi, että olisi ollut loma. Samana päivänä ostin jotain muuta Iso-Britanniasta ja saavuin aikaisemmin.

Suuri laukku

-

Erittäin mukava ja kestävä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje