`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Prologo

Prologo CPC

Prologo CPC

  • Prologo CPC
  • Prologo CPC
  • Prologo CPC

Prologo CPC

Tuotekuvaus Prologo CPC

Prologo mullistaa pyöräily käsineet sen CPC patentoitu teknologia.

Mukavuutta, hallittavuutta, käsittely, energiansäästö, ilmajäähdytys, tärinänvaimennus, iskunvaimennus, ja täydellinen pito kaikissa sääolosuhteissa.

Kaikki nämä seikat löytyvät sisällä näitä täydellinen pyöräily käsineet säilyttää energiaa nousee ja voimaa loppuun.

Kosketusnäyttö herkkiä

Tekniikka:

Hierovat ja manipulointi: Tämän ansiosta erityistä materiaalia, CPC järjestelmä käyttää liike tuottama teho urheilija edistää verenkiertoa ja poistaa pistelyä tai puutumista. Näin ollen hyödyttää hermot ja jänteet auttamalla välttämään tunnelin rannekanavaoireyhtymä oireyhtymä.

GRIP & Paikannus: CPC takaa täydellisen pidon ja paikannus. "Design materiaalin CPC (useita tyhjät pullot), se luo" vacum vaikutus ", varmistetaan täydellinen ryhti ja parempi aerodynamiikka. On olemassa monia etuja urheilija: aerodynamiikka ", lisää valtaa ja parantaa suorituskykyä ja mukavuutta.

Tärinänvaimennuslaitteet: CPC sen Nano rakenteita, suojaa lihakset, jänteet ja pehmytkudoksen stressi, iskujen, tärinän ja värähtelyn joka aiheutuu jatkuvasta polkemisen, tämä vähentää lihasten väsymistä, parantaa toipumisaika jälkeen ratsastus

Iskunvaimennus: iskunvaimennusvaikutus. Kiitos stratigically sijoitettu polymeeri muotoinen tulivuoria, elastisuus imee kaikki iskuja ja tärinää johtuvat "Tiet".

POLYMER CPC: napsautuskohtainen hinta on erityinen 3D polymeerin pitkäketjuisia molekyyli yhdistäminen. Se eroaa kaikista muista polymeereistä läsnä markkinoilla, koska se on kyky imeä iskuja ja tärinää, ja se ei menetä sen tärkeimmät ominaisuudet ajan, tehokkuutensa varmistamiseksi kaikissa sääolosuhteissa pitkään.

Ilmajäähdytys: CPC mahdollistaa jatkuvan ilmavirran, mikä parantaa mukavuutta ja suorituskykyä kaikissa sääolosuhteissa.


Jos olet kiinnostunut Prologo:n CPC tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Prologo-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Prologo suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Prologo CPC jo tänään!

Ominaisuudet Prologo CPC

Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Prologo lyhyet käsineet

-

Erittäin kevyt, erittäin ohut ammattitaito, mutta vahva (etenkin sisäpuoli), tarttuva kumipäällyste kahvan pääkohtien sisäpuolella, kaunis ulkonäkö, myymälä kunnioitti kahta pientä vikaa yhdessä (kiinnitetty pisteeseen) ).

Hyvä

-

Erittäin hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje