`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Prologo

Prologo Dimension Tri CPC TiroX

  • Prologo Dimension Tri CPC TiroX
  • Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Tuotekuvaus Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Satulan koko on 245 mm pitkä ja 143 mm leveä, vaikka paino vaihtelee mallin mukaan: Nack-versio painaa 191 grammaa, kun taas Tirox painaa 223 grammaa. Tämä triathlon- ja aikakokeisiin suunniteltu alue takaa erinomaisen suorituskyvyn ja parantaa mukavuutta kaikissa polkemisvaiheissa ergonomisen "V-muodon" muodon ansiosta yhdessä uuden Pas-kanavan kanssa, muunnettuna leveydeksi ja syvyydeksi. Nämä laitteet takaavat paremman verenkierron eliminoimalla tunnottomuuden ja liiallisen paineen sukuelinten / eturauhasen alueella. Cpc-tekniikkaa käyttävissä versioissa myös "luistimet" poistetaan, mikä parantaa urheilijan vakautta ja takaa paremman aerodynamiikan. Radalla ja tuulitunnelissa tehdyt testit joidenkin maailman tärkeimpien ammattitiimien kanssa vahvistivat parannuksen 5 8% vaihtelevan tiheyden omaavien vaahtojen suorituskyvyssä, jotka kasvoivat 15% yläosassa ja takana. Satulan kärki, anna lisätä tukipintaa, haihtaa paineet homogeenisesti sekä taata suurempi tukialue Antero Ischial -alueelle, etenkin maksimaalisessa aerodynaamisessa asennossa.

Cpc-tekniikalla varustetut versiot eliminoivat liukastumisen ja parantavat urheilijan aerodynaamista sijaintia;
Dimension Tri on saatavana seuraavina versioina: Nack Rail Rail Tirox, molemmat saatavana myös napsautuskohtaisena versiona.


Ominaisuudet:

Oleskelualue on edennyt 2 cm
Istuimen kärki on + 7 mm leveämpi
Vaihtelevan tiheyden omaavien vaahtojen käyttö vakauden ja mukavuuden lisäämiseksi


Tekniset tiedot:

Mitat: 245x143mm
Paino: 223gr


Täydennä tilauksesi Prologo Dimension Tri CPC TiroX:lla, jonka löydät Polkupyörän osat kokoelmastamme Satulat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita pyöräily kategorioita bikeinn:ssa, joka on oma pyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Satulat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla bikeinn:ssa!

Ominaisuudet Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje