`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Prologo

Prologo T-Gale PAS CPC TiroX

Prologo T-Gale PAS CPC TiroX

  • Prologo T-Gale PAS CPC TiroX
  • Prologo T-Gale PAS CPC TiroX
  • Prologo T-Gale PAS CPC TiroX

Prologo T-Gale PAS CPC TiroX

Tuotekuvaus Prologo T-Gale PAS CPC TiroX

Tekniset tiedot:

Paino (gr): 228

Base: Carbon Fiber Injection

Rautatie saatavilla: Nack TiroX

Cover: Mikrokuituliina + CPC

Täyte: Light Vaahto

Tekniikka:

Hierovat ja manipulointi: Tämän ansiosta erityistä materiaalia, CPC järjestelmä käyttää liike tuottama teho urheilija edistää verenkiertoa ja poistaa pistelyä tai puutumista. Näin ollen hyödyttää hermot ja jänteet auttamalla välttämään tunnelin rannekanavaoireyhtymä oireyhtymä.

GRIP & Paikannus: CPC takaa täydellisen pidon ja paikannus. "Design materiaalin CPC (useita tyhjät pullot), se luo" vacum vaikutus ", varmistetaan täydellinen ryhti ja parempi aerodynamiikka. On olemassa monia etuja urheilija: aerodynamiikka ", lisää valtaa ja parantaa suorituskykyä ja mukavuutta.

Tärinänvaimennuslaitteet: CPC sen Nano rakenteita, suojaa lihakset, jänteet ja pehmytkudoksen stressi, iskujen, tärinän ja värähtelyn joka aiheutuu jatkuvasta polkemisen, tämä vähentää lihasten väsymistä, parantaa toipumisaika jälkeen ratsastus

Iskunvaimennus: iskunvaimennusvaikutus. Kiitos stratigically sijoitettu polymeeri muotoinen tulivuoria, elastisuus imee kaikki iskuja ja tärinää johtuvat "Tiet".

POLYMER CPC: napsautuskohtainen hinta on erityinen 3D polymeerin pitkäketjuisia molekyyli yhdistäminen. Se eroaa kaikista muista polymeereistä läsnä markkinoilla, koska se on kyky imeä iskuja ja tärinää, ja se ei menetä sen tärkeimmät ominaisuudet ajan, tehokkuutensa varmistamiseksi kaikissa sääolosuhteissa pitkään.

Ilmajäähdytys: CPC mahdollistaa jatkuvan ilmavirran, mikä parantaa mukavuutta ja suorituskykyä kaikissa sääolosuhteissa.


Tervetuloa Prologo T-Gale PAS CPC TiroX erikoistarjoukseemme. bikeinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia pyöräilyvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa pyöräilytuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Satulat.

Ominaisuudet Prologo T-Gale PAS CPC TiroX

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen!

-

erinomainen triatlon satula, joka täyttää odotukseni. Täydellinen 4 - 5 tunnin satularetkille. Nopea toimitus.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje