`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Prologo

Prologo Zero II PAS TiroX

  • Prologo Zero II PAS TiroX
  • Prologo Zero II PAS TiroX

Prologo Zero II PAS TiroX

Tuotekuvaus Prologo Zero II PAS TiroX

Kuvaus:


Fizik ja Prologo ovat tehneet nimeä itselleen taulu satulat joka armon keskuudessa pyöräilijöille, jotka asento muuttuu usein ja / tai on aggressiivinen istuva profiilin. Prologo Zero II Pas Ti Solid, kuten muutkin satulat tyylilaji, tarjoaa paljon tukea sit-luita. Lisäämällä Prologos PAS (Perineal Area System) helpotus ura, Zero II Pas tarjoaa paremman verenkierron välilihan alueella ja lievittää painetta saatetaan iskias hermo.


Zero II Pas Ti on titaani kiskot, verrattuna nacks hiilen kiskot. Titaani on pienempi finicky kuin hiili tässä hakemuksessa, käyttämällä vakio-7 mm: n, ja tuottaa hieman anteeksiantavampi kyydin. Kauppa-off on vähän painoa, 42 grammaa verrattuna Zero II Pas Nack. Kevyt vaahto pehmusteet hiilikuitukomposiittisäiliöineen kuori luovat alustan Zero II Pas.


Katsokaa Prologo Zero II Pas Ti satula korkea sekä mukavuutta ja suorituskykyä.


OMINAISUUDET:
Todellinen paino 227 grammaa

134 X 278 mm

Titanium kiskot

Hiilikuitukomposiittisäiliöineen base

Mikrokuituliina kansi

Vaahtomuovipehmustus


Jos etsit Prologo Zero II PAS TiroX:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Polkupyörän osat tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Satulat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Satulat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Prologo Zero II PAS TiroX

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje