up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka vaihtaa pyörän sisäputkea

Maantiepyörän sisäputken poistaminen korjausta tai vaihtamista varten voi joskus olla vaikeaa ratsastajille. Tässä keskustelemme siitä, kuinka vaihdat pyörän sisäputken muutama ammattivinkki mielessä;

Tarvittavat työkalut

Tarvitset seuraavat työkalut pyörän irrottamiseksi ja pyörän sisäputken vaihtamiseksi; Ruuvimeisselit / pyöränrenkaan vipu, jakoavain, uusi sisäputki ja ilmapumppu.

Pyörän irrottaminen

Irrota pyörä pyörästä. Jos eturenkaan sisempi putki vaihdetaan, löysää yksinkertaisesti polkupyörän renkaan molemmin puolin olevia pultteja. Jos kyseessä on takarengas, poista ketju vaihteelta samalla kun pyörit polkimia. Muista, että sinun on oltava varovainen käsitellessäsi työkaluja ja liikkuvia osia, sillä ne voivat jäädä puristuksiin.

Sisäputken irrottaminen

Poista korkki maastopyörän sisäputken venttiilistä. Sinun täytyy työntää vipu pyörän ja renkaan väliin ja liikkua pyörän ympäri saadaksesi reunat pois vanteesta. Vedä sisäputkesta ja tarkista, onko renkaassa mitään, mikä voi puhkaista uuden sisäputken.

Aseta uusi sisäputki

Ota oikean kokoinen ja tyyppinen uusi pyörän sisäputki ja aseta se asettamalla venttiili vanteen sisään. Paina rengas takaisin vanteeseen, kun kaikki putket on kiinnitetty. Specialized , Schwalbe , Vittoria ja Continental ovat parhaita polkupyörän sisäputkia valmistavia tuotemerkkejä.

Täytä rengas ilmapumpulla ja aseta korkki takaisin venttiiliin, kun olet valmis!

clouse menu Sulje