`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rh+

Rh+ Shark

Rh+ Shark

  • Rh+ Shark
  • Rh+ Shark
  • Rh+ Shark
  • Rh+ Shark

Rh+ Shark

Tuotekuvaus Rh+ Shark

Sharks salaisuus perustuu niiden ihoa. Sieltä PowerLogic Lab alkoi kehittyä uusi Shark vaatemallisto täyttääkseen aerodinamic vaatimukset sekä suojaa säältä samaan aikaan, ja se teki sen tavalla koskaan tutkittu ennen: kiitos kehittyneen kankaat kuten Polartec® Virta Shield Pro ja Polartec® Wind Pro® yhdistäviä vesi- hylkivä ja vedenpitävyys kanssa koskaan ennen tavannut taso hengittävyys, rh + hai linja seisoo todellinen virstanpylväs uuden tavan kastiketta ja suojella nykyajan high vaativa pyöräilijät. Rain isnt vihollinen enää: ll ikinä pilviä samalla tavalla kuin ennen.

Ominaisuudet:

Ajoasento esimuotoiltu aero SKIN Fit rakentaminen

3 takana Streamline Aero Taskut

Takana vetoketjullinen mini tasku arvojen

Grip Fit Xlight vyötärö tarttuja anti slip sisempi silikoni

Full vetoketju mukautettuja itselukittuva CAMLOCK

Lämpömuovatut mikrokuituliina etuvetoketju autotalli

heijastava sovelluksia

UV-suoja

Specification:

Tärkeimmät kangas WD Gold Polartec® Power Shield Pro® (100% PL): vedenpitävä 5.000 mm / ca, vettä hylkivä 80%, hengittävä 3,4 m3 / h

Sivupaneelit kangas vettä hylkivä WD hopea (45% PA, 55% PL)

Hoito:

Konepesu max 30 ° C

Älä käytä kloorivalkaisuainetta / Rauta alhaisessa lämpötilassa

Ei rumpukuivausta

Pidä poissa tulen

Pese erikseen / Wash nurinpäin


Jos etsit korkealaatuisia Jersey-paidat tuotteita, siinä tapauksessa Jersey-paidat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Rh+ Shark:a, jonka tämänhetkinen hinta on 147.95 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Rh+ Shark:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Rh+ Shark

Hihan pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje