`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

rh+

rh+ Two In One

  • rh+ Two In One
  • rh+ Two In One
  • rh+ Two In One

rh+ Two In One

Tuotekuvaus rh+ Two In One

Ominaisuudet:


Mukavuus sopivat: multi säädettävä järjestelmä, jonka avulla voit hienosäätää ympärysmitta ja korkeus kolmeen eri asentoon takaamaan mahdollisimman mukavasti. Kevyt ja helppokäyttöinen.

Laudaksi: Vain "In Mold & Injected Teknologia" antaa kypärät tämä le

vel lisätyn keveyttä ja kestävyyttä. Yksinomainen valmistusprosessi mahdollistaa lämpömuovattuja polykarbonaattikuori kanssa yhteisesti valaa EPS linjaa.

Alarengas suojaus: co polykarbonaatista takauksia parantaa mekaanisen lujuuden törmäyksessä. Se tekee kypärä vähemmän altis hiertymät aiheuttamaa kulumista.

Jakaja: sivusuunnassa jakaja takaa nopean säätö kypärän kiinnitysjärjestelmän. Laita kypärä, kiinnitä solki ja sitten vain siirtää sivusuunnassa jakaja ylös tai alas omaan sopivaksi.

Stratosoft: irrotettava ja pestävä pehmuste on valmistettu yhdestä kappaleesta allergiapatjat "suht + fire kuiva" kangas lisäämällä featuring 3D Avosolurakenne ja takaa maksimaalisen mukavuuden ja imee hikeä nopeasti.

Reflex: Heijastavat tarrat mahdollisimman turvallisuuden myös huonoissa valaistusolosuhteissa.

Irrotettava lippa: Irrotettava lippa helppo korjata vapauttavaa järjestelmää. Ihanteellinen sekä maantie pyöräilyä ja maastoajoon.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita rh+ tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Kypärät tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. rh+ Two In One on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet rh+ Two In One

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä tuote

-

täydellisesti vastaavat odotukset, erittäin kevyt ja ilmava

Erinomainen tuote, erittäin hyvä kauppa

-

Hei, sain kypärä eilen, tuote on kaunis, hyvä laatu ja lightnes, olen niin tyytyväinen tuotteeseen, en todellakaan suosittele bikeinn kauppa !! kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje