up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

rh+
360

rh+ Z Alpha Road Helmet

plus
  • 360rh+ Z Alpha Road Helmet
  • Play videorh+ Z Alpha Road Helmet
  • rh+ Z Alpha Road Helmet

rh+ Z Alpha Road Helmet

Tuotekuvaus rh+ Z Alpha Road Helmet

Aerodynaaminen kypärä ilmanvaihto uusimman sukupolven: Plane Advanced Design rh + kehittyy käsite aerodynamiikan ja vie sen uudelle tasolle. Z? on enemmän aero ja enemmän ilmanvaihto perinteisen kypärän. Valmiit uuden järjestelmän säilyttämisen Virta FIT EVO.

Ominaisuudet:

komponentit:

Evolution of Power FIT 2 ohuempi muotoilu ja parannettu takaraivo tukea ja vielä enemmän vakautta.

Sivuttainen jakaja takaa nopean säätö kypärän kiinnitysjärjestelmän vain siirtämällä sitä ylös ja alas ja sitten sulkemalla solki.

Heijastava tarroja levitetään näkyvin pinnat kypärän takaamiseksi mahdollisimman näkyvyyttä ja turvallisuutta jopa huonoissa valaistusolosuhteissa.

rakentaminen:

High end co muottiteknologiaa joka antaa kypärät superiori keveys ja vahvuus. Yksinomainen valmistusprosessi mahdollistaa lämpömuovattuja polykarbonaattikuori voidaan comolded että EPS linja.

Yhteistyössä valettu polykarbonaattia takeita parannettu mekaaninen lujuus törmäyksessä. Se tekee kypärä vähemmän altis hiertymät aiheuttamaa kulumista.

Tarvikkeet:

Kypärä laukku hieno mikrokuituliina mukautettuja suht + logo viimeistely.

Pieni irrotettava korkki, joka vakuuttaa edelleen aerodynaaminen suojaa kypärät. Hyödyllisiä myös sateella ja / tai erityisen matalissa lämpötiloissa.

Irrotettava ja pestävä allergiapatjat täyte valmistettu 3D avosilmäisestä suht + Palo Kuiva kangas, joka takaa maksimaalisen mukavuuden ja imee hikeä nopeasti.

Tekniset tiedot:

Paino: 290 gr.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Löydä etsimäsi rh+ Z Alpha Road Helmet verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Suojauksettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Kypärät:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan bikeinn:sta.

Ominaisuudet rh+ Z Alpha Road Helmet

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erittäin hyvä !!

-

Ollessa kuten kevyt aerodynaaminen optimoitu käynnissä ... ^^

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up