up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

rh+

rh+ Z Alpha Road Helmet

plus
  • Play videorh+ Z Alpha Road Helmet
  • rh+ Z Alpha Road Helmet

rh+ Z Alpha Road Helmet

Tuotekuvaus rh+ Z Alpha Road Helmet

Ominaisuudet:

Power FIT 2: n kehitys ohuemmalla muotoilulla, parannetulla niskakyhmän tuella ja entistä vakaudella.
Sivuttaisjakaja varmistaa kypärän kiinnitysjärjestelmän nopean säätämisen vain siirtämällä sitä ylös ja alas ja sulkemalla sitten solki.
Kypärän näkyvimmille pinnoille kiinnitetyt heijastustarrat takaavat parhaan näkyvyyden ja turvallisuuden myös heikossa valaistuksessa.
Kypärälaukku hienoa mikrokuitua, räätälöity oikea + logo viimeistely.
Pieni irrotettava korkki, joka takaa aerodynaamisen suojan kypärille. Hyödyllinen myös sateessa ja / tai erityisen alhaisissa lämpötiloissa.
Irrotettava ja pestävä anallerginen pehmuste, joka on valmistettu 3D-avoimesta verkosta rh + Fire Dry -kankaasta, joka takaa maksimaalisen mukavuuden ja poistaa hiki nopeasti.
Highend co -muovausteknologia antaa kypärille ylivertaisen kevyen painon ja lujuuden. Yksinomainen valmistusprosessi mahdollistaa lämpömuovatun polykarbonaattikuoren muovaamisen yhdessä EPS-linjan kanssa.
Valettu polykarbonaatti takaa paremman mekaanisen lujuuden törmäystilanteessa. Se tekee kypärästä vähemmän herkän kulumisen aiheuttamalle hankaukselle.


Tekniset tiedot:

Ulkovaippa: Lämpömuovattu polykarbonaatti Sisävaippa: EPS, Sovitusrengas: ruiskutettua kestomuovia, Pyörän kiinnitysrengas ja leuan ankkuri: ruiskutettua kestomuovia, Sisempi tyyny: tekstiili Leuka: tekstiili, Solki: ruiskutettua kestomuovia
EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

rh+ Z Alpha Road Helmet:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, rh+ Z Alpha Road Helmet:lla on rh+:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Kypärät kategorian Suojaukset tuotteilla.

Ominaisuudet rh+ Z Alpha Road Helmet

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Kypärä suojaa

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up