`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rotor

Rotor 2InPower Round Direct Mount

Rotor 2InPower Round Direct Mount

Rotor 2InPower Round Direct Mount

  • Rotor 2InPower Round Direct Mount
  • Rotor 2InPower Round Direct Mount
  • Rotor 2InPower Round Direct Mount
  • Rotor 2InPower Round Direct Mount

Rotor 2InPower Round Direct Mount

Tuotekuvaus Rotor 2InPower Round Direct Mount

Joka kerta, kun osut polulle, 2INpower DM MTB tallentaa virtalähteesi itsenäisesti jokaisessa jalassa reaaliajassa ottaen huomioon hyppyjä, pudotuksia ja muita polkujen jatkuvuuden keskeytyksiä. Tarkkaile tietojasi ROTOR Power -älypuhelimessa kehittääksesi suorituskyvyn parannussuunnitelmasi ja tunnistaaksesi milloin työntää kovemmin tai pitääko varaa säiliössä.

OCP-tekniikan avulla voit tunnistaa optimaalisen ketjupyörän asemasi (1 5) Q-renkaiden hienosäätöön optimoimalla polkimen biomekaniikkaa. Mukauta pyöräsi kumipuskurilla seitsemään tyylikästä väriä.


Tekniset tiedot:

Paino: 170 mm, pituus 695 g
Koot: 165/170/175 mm
Kara: 30 mm
Q-kerroin: 169,5 mm: n lisäys
Ketju: 52 mm lisäys
Materiaali: 7055 alumiiniseosta
Yhteensopivuus: BB30 / Pressfit 30 / BSA / BB89 / BB92Tilaa nyt oma Rotor 2InPower Round Direct Mount:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Rotor 2InPower Round Direct Mount:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Rotor 2InPower Round Direct Mount:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 1253.99 $. Suuresta Potentiometrit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje