`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rotor

Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

  • Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval
  • Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

Tuotekuvaus Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

INSpider on tehomittari kaikenlaisille pyöräille, kaikenlaisille pyöräilijöille. INspider on kevyt integroitu hämähäkkimittari, joka tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja edistyneen watinmittausjärjestelmän. Se on yhteensopiva Q RINGS® -sovarenkaiden ja kaikkien ROTOR-modulaaristen kampien kanssa, sekä 1x että 2x, Road- ja MTB-järjestelmien kanssa.

INspiderissä on ladattava akku, jossa on päällystetty elektroniikka ja vahva tiiviste vedenkestävyyttä varten, jotta mitataan voimaa hämähäkin sisäpuolelta. Se näytteistää yhdistettynä vasemmalta oikealta datalta tarkan tallennuksen tehon, poljinnopeuden, TORQUE 360, optimaalisen ketjukulman (OCA) ja suosituksen optimaalisesta ketjutusasennosta (OCP). Paino: 156 grammaa

Lyhyt kuvaus:
KAPIC on kevyin ja jäykein MTB-crankset, joka on koskaan inspiroinut ROTOR-urheilijoiden 6 voittoa legendaarisessa Cape Epicissä, joka on tähän mennessä menestynein MTB-kilpailu.

KAPIC on nimetty CAPe ePIC: n, arvostetuimman maratonvaihekilpailun kunniaksi, jossa maailman huippumatkailijat harjoittavat yhdistelmää uuvuttavia kalliokiipeilyjä, upeita metsäisiä yksireittejä ja jännittäviä teknisiä alamäkiä.

KAPIC on suunniteltu heijastamaan gepardin vahvuutta, ketteryyttä ja nopeutta. Lihavoitu esteettisyys sisältää peitettyjä piirteitä ja ikonografia symboloi Afrikan heimojen geometrisia kuvioita.

KAPICin innovatiivinen modulaarinen järjestelmä antaa sinun valita jokaisen kampikomponentin ainutlaatuisen pyöräasetuksen ja fyysisten ominaisuuksien perusteella. Sitä on saatavana joko BOOST- tai vakioakselina sopimaan eri kehysstandardeihin.

Direct Mount -tekniikassa on patentoitu splin-liitäntä, joka yhdistää kampivarsi, akseli ja ketjupyörä, joka mahdollistaa kampiakselien yksinkertaisen kokoamisen ja purkamisen. Valitse täydellinen ketjupyörän koko jokaiselle ajonopeudelle ja poista ja asenna ketjupyörä helposti yhdellä ruuvilla.

Yhdistettynä Q RINGS® -tekniikkaan, OCP-kiinnitystekniikka antaa sinun säätää optimaalista ketjutusasentoa (OCP) yhden asteen tarkkuudella, jotta ainutlaatuinen OCP määritetään tarkasti niin, että virrankulutus maksimoidaan erilliseen polkutustyyliisi.

Asiantuntija-CNC-prosesseilla valmistettu KAPIC sisältää kolminaisuuden porausjärjestelmämme, jossa on kolme sisäistä reikää akselista polkimeen, mikä antaa poikkeuksellisen kevyen kampin, jolla on erinomainen jäykkyys, kahta hyötyä MTB: n vaikeimpien reittien käsittelemiseen.


Tekniset tiedot:

Paino: 170 mm, pituus 355 g
Koot: 165/170/175 mm
Kara: 30 mm
Q-kerroin: 170 mm lisäys
Ketju: 52,5 mm lisäys
Materiaali: 6082 alumiiniseosta
Yhteensopivuus: BB30 / Pressfit 30 / BSA / BB89 / BB92

Soikeat ketjut:
Q RINGS® hämähäkkiasennettava 110x4 soikea rengas on ihanteellinen kaikenlaisille MTB-olosuhteille ja on yhteensopiva INspider-tehomittarin ja kaikkien ROTOR-modulaaristen MTB-kampien kanssa.

Paino (34 t): 50 g
Ketjulinja KAPIC 141-akselilla: 52mm
Ketjulinja KAPIC Carbon 135-akselilla: 52mm

Löydä suosikki Polkupyörän osatmallisi ja nauti pyöräilysta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval:n. Jos sinulla kysyttävää Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

Suora asennus
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje