`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Boost 01

  • Rudy project Boost 01
  • Rudy project Boost 01
  • Rudy project Boost 01

Rudy Project Boost 01

Tuotekuvaus Rudy project Boost 01

Ominaisuudet:

Keskusta Paine Balance:

Kilpailevat vähemmän paineita.

Yksi kypärän tärkein uusia ominaisuuksia on sen parannettu paino tasapaino. Hännän lyhennettiin ja materiaalia lisätään edessä (selkä- Ridge) liikkua painekeskiö eteenpäin.

Tämä rajoittaa harmittaa kääntyvää aiheuttamia sivutuulia.

Custom fit:

Tuotteemme "legendaarinen Fit on hedelmä tieteellisten tutkimusten ihmisen pään, muotoilun innovaatio ja ennakot materiaali- ja valmistustekniikan.

Ratkaiseva järjestelmät päivitetään jatkuvasti ja päivittää takaamaan poikkeuksellinen säädettävyys ja vakaus.

Muokattavissa Air Management:

Ihmiskeho käyttää energiaa jäähtyä itse. Rudy Project käyttää aerodynaaminen tiedettä. Wing57 Time Trial kypärä on joukko kaksi modulaarinen, irrotettavat kannet, yksi suljettu, yksi silmä. Joko voidaan työntää edestä ilma-aukon säätelemään ilmavirtaa, säädä kypärän aerodynaaminen tehokkuus mukaan ympäristöolosuhteet ja ylläpitää kehon tehokkuutta.

Virtaus:

Muoto Wing57 tarjoaa kaikki edut NACA (National Advisory Committee for Aeronautics) siipi muotoja ja välttää tuhlaa energiaa, joka on luonnollisesti menetetään riipaisevia ilmassa.

Selkä Ridge:

Innoittamana hait, kruunu Wing57 aika-ajo kypärä muuntaa sivuttain voimat eteenpäin käyttövoima.

Jos sivutuulessa se tarjoaa kaikki edut pitkä pyrstö kypärä ilman suhteellinen kielteisiä vaikutuksia edessä.

Mold:

Yhdistetty toiminta EPS rakenteen, polykarbonaattikuori ja tukiranka luo kestävyys mekaanisen harjoittama vaikutusta ja haihduttaa energiaa estääkseen sen siirretään johtaja ratsastaja yllään kypärä

Pyörre Killer Järjestelmä:

Tehosta ilmanvaihtoa. Parantaa suorituskykyä.

Rudy projektin suunnittelijat ovat kehittäneet uuden, oma ilmavirta kanavointi, joka lisää merkittävästi kypärä ilmanvaihto.

Tieteellisesti suunniteltu geometrinen linjat sekä aukot mahdollistavat Vortex Killer System ohjata ilmavirran - pääsyy kitkaa ja epävakautta - yli takana kypärän.

Ilma työnnetään yli niskan ja hartioiden eri nopeudella ja tilavuus verrattuna ilma saapuu vastakkaiseen suuntaan.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Juuri nyt, Rudy project Boost 01 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Suojaukset katalogista Kypärät kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Kypärät tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Rudy project Boost 01

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje