up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Rudy project

Rudy project Fotonyk Bumpers Kit

plus
  • Play videoRudy project Fotonyk Bumpers Kit
  • Rudy project Fotonyk Bumpers Kit

Rudy Project Fotonyk Bumpers Kit

Tuotekuvaus Rudy project Fotonyk Bumpers Kit

tekniikka:

Puskurit: puskureita ovat värikkäitä kumi insertit suunniteltu maksimoimaan turvallisuutta, jos murskaa tai kolhuja. Plus, puskurit on integroitu helppo avoimet Vent Controller estää huurtumista ja varmistaa täydellisen tuuletuksen. Puskurit ovat saatavilla eri väreissä, mikä olisi parempi mahdollisuus muokata omia aurinkolasit!


Tilaa nyt oma Rudy project Fotonyk Bumpers Kit:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Rudy project Fotonyk Bumpers Kit:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Rudy project Fotonyk Bumpers Kit:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 7.99 $. Suuresta Varaosat tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Rudy project Fotonyk Bumpers Kit

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Osta varaukseen

-

Varaosat ovat hyödyllisiä!

Upeat puskurit rudy fotonikille

-

Upeat puskurit Rudy Fotonikille, kuitenkin pieni viive toimituksessa

Kaikki täydelliset

-

Tuote saapui nopeasti ja kaikki oli täydellistä. Hyvä idea muuttaa lasien kuvaa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up