up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Rudy project
360

Rudy project Fotonyk Impactx 2 Photochromic

plus
  • 360Rudy project Fotonyk Impactx 2 Photochromic
  • Play videoRudy project Fotonyk Impactx 2 Photochromic
  • Rudy project Fotonyk Impactx 2 Photochromic

Rudy Project Fotonyk Impactx 2 Photochromic

Tuotekuvaus Rudy project Fotonyk Impactx 2 Photochromic

tekniikka:

Säädettävä etukappaleen: säädettävät nenäkappaletta ovat uskomattoman mukavia ja tarjoavat poikkeuksellisen soveltuvat siihen muodon kasvot. Tätä järjestelmää voidaan myös käyttää säätämään lasit? korkeuden ja niiden etäisyys kasvoista välttää huurtumisen.

Puskurit: puskureita ovat värikkäitä kumi insertit suunniteltu maksimoimaan turvallisuutta, jos murskaa tai kolhuja. Plus, puskurit on integroitu helppo avoimet Vent Controller estää huurtumista ja varmistaa täydellisen tuuletuksen. Puskurit ovat saatavilla eri väreissä, mikä olisi parempi mahdollisuus muokata omia aurinkolasit!

Grilamid runko: Rudy Project käyttää Grilamid®, joka on iskunkestävä, allergiselle, korkea laatu, kevyt termoplastinen sen vakaus, joustavuus ja kestävyys.

Turvallisuus Hanke: Rudy Project on johtava nimi tutkimukseen ja kehitykseen täysin kehittyneen kypärät ja aurinkolasit täydellinen lasku suojauksia. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parempia turvallisuuden integroitujen saranat ja pehmeä, termoplastiset elastomeerit, jotka estävät loukkaantumisten sattuessa kuuluu, vaikutukset ja törmäyksiä.

Ilmaa Controller: Ei enää Huurun vain kristallinkirkas visio. Rekisteröityneet Vent ohjain? säätimet linssi rajanylityspaikoilla ilmavirtaa vähentää termisen shokin ja välttää huurtumisen, mikä takaa täydellisen näkyvyyden ja mukava ilmanvaihto.

Quick Change: Ylivertainen optiikka ratkaisu sään hallintaan. Rekisteröidyn Quick Change? vaihdettavien objektiivien avulla on helppo ja nopea vaihtaa linssit sopivat kaikissa valaistusolosuhteissa.


Jos haluat tietää lisää Rudy project Fotonyk Impactx 2 Photochromic:sta tai muista Rudy project-merkkisistä tuotteista Suojaukset kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Aurinkolasit valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Rudy project:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Rudy project Fotonyk Impactx 2 Photochromic

Linssityyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Käytetään maantiepyörissä ja autoissa

-

Hyvä himmennys, hyvä nenäosa, hyvä puskuri. Hyvä ulkonäkö ja suorituskyky. On myös hyvä ostaa kaksi erilaista väriä (mustavalkoinen) ja vaihtaa kuvaa vaihtamalla puskuri. Käytetään maantiepyörissä ja autoissa.

Mahtavat sävyt

-

Rakastan sitä niin paljon. Nopea toimitus, mahtavat sävyt

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvät lasit

Erittäin hyvä

-

Erittäin hyvät lasit valokromaattisessa linssissä. Erilaiset säädöt nenässä, jonka avulla linssi ei sumua. Käytä tiellä ja MTB: llä ja suosittelen sitä.

Hyvä ostos

-

Toinen ostos samoista lasista. laatu

Amazing aurinkolasit

-

Erittäin hyvät fotokromiset linssit, joissa on selkeä terävä visio, mutta jotka eivät ole vielä tarpeeksi pimeitä, kun ne ovat aurinkoisia, ne ovat hämmästyttäviä aurinkolaseja, miellyttäviä ja suojaavia.

Erinomainen

-

hyvä qaulity

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up