`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Klonyx MX RPO Transparent

  • Rudy project Klonyx MX RPO Transparent
  • Rudy project Klonyx MX RPO Transparent

Rudy Project Klonyx MX RPO Transparent

Tuotekuvaus Rudy project Klonyx MX RPO Transparent

Vaihdettavat objektiivit, täydellinen istuvuus kypärän sisällä, nenä suojelija ja repiä pois tehdä Klonyx MX paras valinta MX, enduro ja MTB Downhill käytäntö. Yhdistävä seamlessy kehittyneet suunnittelu teknologiaa ja materiaalitiede, Klonix sulautuu huippuluokan ergonimic ominaisuuksia mahdollisimman näkökentän.

Suojaa tehokkaasti ja selkeä visio:

Klonyx MX suojalasit voi taata parhaan mahdollisen suojan ja selkeä visio silmät, kontrastin sokaiseva aurinko. Linssit ovat itse asiassa saatavilla eri eri muodoissa, niistä, jotka ovat ihanteellisia suojaavat voimakkain auringon jotka soveltuvat paremmin kriittinen näkyvyyden vuoksi.

NENÄ PROTECTOR Yhteensopivuus:

Irrotettava Nenä Protecto antaa lisäsuojaa ulkoisista olosuhteista (kivet, sade, aurinko) estämättä ajajan hengitys.

REPÄISYOSA Yhteensopivuus:

Mahdollisimman ratsastaja mukavuuden ja siten, keskeytymätön keskittyminen samalla kun kilpailevat, Klonyx MX suojalasit objektiiveissa käytetään käytännön repiä pois, joka mahdollistaa selkeä visio aina ilman puhdistaa suojalasit kerta.


Hyödy nyt Rudy project Klonyx MX RPO Transparent tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Rudy project-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Rudy project Klonyx MX RPO Transparent

Ikä
Linssikategoriat
Linssityyppi
OTG
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rudy pyöräily googles

-

Saapui aikataulusta ja se on erittäin mukava!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje