`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Klonyx MX

  • Rudy project Klonyx MX
  • Rudy project Klonyx MX

Rudy Project Klonyx MX

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Rudy project Klonyx MX

Vaihdettavat objektiivit, täydellinen istuvuus kypärän sisällä, nenä suojelija ja repiä pois tehdä Klonyx MX paras valinta MX, enduro ja MTB Downhill käytäntö. Yhdistävä seamlessy kehittyneet suunnittelu teknologiaa ja materiaalitiede, Klonix sulautuu huippuluokan ergonimic ominaisuuksia mahdollisimman näkökentän.

Suojaa tehokkaasti ja selkeä visio:

Klonyx MX suojalasit voi taata parhaan mahdollisen suojan ja selkeä visio silmät, kontrastin sokaiseva aurinko. Linssit ovat itse asiassa saatavilla eri eri muodoissa, niistä, jotka ovat ihanteellisia suojaavat voimakkain auringon jotka soveltuvat paremmin kriittinen näkyvyyden vuoksi.

NENÄ PROTECTOR Yhteensopivuus:

Irrotettava Nenä Protecto antaa lisäsuojaa ulkoisista olosuhteista (kivet, sade, aurinko) estämättä ajajan hengitys.

REPÄISYOSA Yhteensopivuus:

Mahdollisimman ratsastaja mukavuuden ja siten, keskeytymätön keskittyminen samalla kun kilpailevat, Klonyx MX suojalasit objektiiveissa käytetään käytännön repiä pois, joka mahdollistaa selkeä visio aina ilman puhdistaa suojalasit kerta.


Osta Rudy project Klonyx MX markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Suojaukset lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Rudy project Klonyx MX:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Rudy project Klonyx MX

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rudy pyöräily googles

-

Saapui aikataulusta ja se on erittäin mukava!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje