`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

  • Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip
  • Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

Rudy Project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

Parametrialue +2,75 - 4,00

Kaikki Varaosat kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Rudy project-kokoelman Suojaukset tuotteita. Rudy project:n Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip:een hinta on 39.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

Alakategoriat
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kiittää

-

tietosuojattu ja turvallinen. paras tavaroiden laatu. Ja kohtuuhintaan

Erittäin tyytyväinen

-

Aluksi yritän etsiä optista telakkaa, huomasin, että bikeinn oli halvin hinta. Ärsyin, että paketti ei ollut ajoissa, otin yhteyttä verkkovastaavaan, joka vastasi nopeasti ja kertoi minulle, pakettini käsiteltiin ja olisin varmasti ajoissa arvioidussa päivässä. Sitten se saapui ajoissa. Olen erittäin onnellinen hinnastani, vastuusta, ajasta ja tuotteideni laadusta

Hienoa

-

Voit laittaa diopterilinssit urheilulasiin ilman tilaa rahaa. Tänään olin optiikassa: laadukkaan valokuvakromin sijoittaminen näihin telakoihin maksaa 6-8 tr. Tarpeeksi budjettiratkaisu tunnettujen valmistajien urheilun dioptrioiden markkinoilla. Kuka on aiheessa, hän tietää, mitkä keinot ovat kaikki nämä linssit.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje